Mal niekto? U mna sa objavila zvysena teplota, len neviem ci to je isto z toho.
wobenzym - neziaduce ucinky
Zapal takyto ako si pisala som mala raz, uz je to niekolko rokov dozadu a teda som rada ze uz viackrat som ho nemala lebo to boli take nervy. Slzy mi tiekli len ked sa mi zacalo chciet ist na wc a predstavila som si jak to bude boliet, strasne mi vtedy bolo :(((
swistica uz som tu o tom pisala ake som mala ja problemy, mala som zapal mocovych ciest a ten sa mi permanentne kazdu chvilu vracal, nevedela som sa toho vobec zbavit :/
pisala si, ze lieky su na predpis, nie vsetky lieky su na predpis, tento napriklad nie je a je aj napriek tomu charakterizovany ako liek, nie je to ziadny vyzivovy doplnok alebo cosi take :)
Oprava: "Ak sa tu objaví niekto, ktorému tento enzým poškodil zdravie na základe toho, že využil "overené informácie" niektorej sliepky, ktorá tu neustále kotkodáka A PODNIKNE PRÁVNE KROKY PROTI NEJ, tak dúfam, že DOTYČNÁ SLIEPOČKA bude mať toľko guráže aj v reáli pri trestnoprávnom konaní! Amen.
@ O, sancta simplicitas!!!
@ Wobenzym NESMÚ užívať ľudia, ktorí majú poškodenú pečeň, obličky, laktózovú intoleranciu, alergiu na papáju, ananás, poruchu kolaguácie, trombocytopénie. Tiež sa NESMIE užívať minimum 4 dni pre akýmkoľvek chirurgickým zákrokom, vrátane zubného!!!
@ Odporúčam poriadne si NAŠTUDOVAŤ tie moje ´"NÁZORY"!
Ak sa tu objaví niekto, ktorému tento enzým poškodil zdravie na základe toho, že využil "overené informácie" niektorej sliepky, ktorá tu neustále kotkodáka, tak dúfam, že bude mať toľko guráže aj v reáli pri trestnoprávnom konaní! Amen.
Budte take mile a napiste ako vam wobenzym pomohol. Je to velmi nenapadne ako sa tu objavuju jednorazove nicky a slepo chvalia wobenzym. Pritom nikto nic konkretne nenapise.
Btw. lieky su na predpis
to, ze moze mat nejake neziaduce ucinky hovori akoze o tom, ze to nie je liek?
to je tvoj nazor, ja som sa ani s jednym z tychto neziaducich ucinkov nestretla, znasam enzymy dobre, nemala som problemy, a pri liecbe zapalu mi pomohli a aj vdaka tomu sa drzim, ze sa mi zase zapaly nevratili, samozrejme, ze som uzivala aj antibiotika, ale ked som chcela aby sa mi problemy nevratili, tak som aj s imunitou daco robit musela
Nežiaduce účinky:
- anafylaktické reakcie, hypersenzitivita (začervenanie kože, svrbenie, kožná vyrážka...);
- stavy podobné astme;
- zmena konzistencie, farby a zápachu stolice, hnačka, nevoľnosť, znížená chuť do jedla, pocity plnosti, nafukovania;
- vracanie, kŕče v bruchu;
- abnormálny pocit hladu (teda priberanie), zvýšené potenie, závrat, bolesť hlavy, zvýšenie pečeňových enzýmov...
Wobenzym obsahuje aj farbivá E124, E110, ktoré u citlivých jedincoch vyvolávajú alergické reakcie a disiričitan sodný E 223, ktorý vyvoláva závažné reakcie z precitlivenosti a bronchospazmus - kŕč svalstva priedušiek!!!
V žiadnom prípade to NIE JE LIEK NA IMUNITU!!!
Asi tak, beriem to rovnako a myslím, že nielen ja ale kopa ľudí si to uvedomuje, že toto je problém. Že si nevážime zdravie kým niečo sa nestane, kým nás niečo nezmohne :/
U nás je toť rovnako. Ide o to, že už si uvedomujem to aká je váha zdravia, že proste je to to najviac.
Lebo keď nemáme to, nemáme nič.
Hamula tvojej radosti sa ani nečudujem, som na tom rovnako keď ide o zdravie, keď je všetko OK tak ja mám akoby vianoce :)