5G sieť

Príspevok v téme: 5G sieť
terka199

Ako vnímate príchod 5G siete na Slovensko? Zaoberáte sa niekto tým aké sú jej následky a nežiadúce účinky? Či sa len tešíte na rýchly internet, rýchly prenos dát, rozsiahle pokrytie, kvalitný signál?

Mňa to osobne veľmi desí a naozaj nikde nevidím ani fóra ani nejaké informácia, ale ani nejaký záujem o to, čo to okrem spomínaných výhod prináša.
Zvykla som si, že Slovač je ľahostajná voči nízkym platom nebúri sa voči tomu, ľahostajná voči človeku, ktorému príde zle na ulici ale toto je naozaj väčšie ..
Mám strach o mojich blízkych o všetkých ľudí, väčšinu to nezaujíma .. o prírodu, rastliny, zvieratá

5G prináša:
- zvýšenú elektromagnetickú radiáciu
- zvýšený výskyt šedého zákalu
- rakovinu mozgu a iné druhy rakovín
- neplodnosť
- kožné problémy (koža absorbuje 90% zvýšenej radiácie)
- mutácia DNA
- bunkový stres
- depresie
- poruchy pamäte
....

TO TU CHCEME UŽ VŠETCI POZOMIERAŤ VLASTNOU VINOU??
CHCELA BY SOM S Tým Niečo UROBIŤ, NO SAMA veľa nezmôžem .. .

Napr. V Poľsku premiér podpísal globálnu výzvu na zastavenie 5G sieti ..verím, že k tomu dospejeme aj my...
.. lebo tu z toho svinstva fakt zmutujeme, je to horšie ako ja neviem možno aj tie všetky pohlavia a rody aké sa vymýšľajú,, takto znetvoriť, znevážiť ...

Brigita232

Terka, pozerala som ten link na oblecko, never tomu... Neobjednala by som si nic od nich. Ziadna konstruktivna firma si na kazde tricko nezakomponuje tri sestky, to je prve , co mi udrelo do oci a viac uz nepotrebujem vediet. Nedivila by som sa, keby to ten signal este zosilovalo....

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

elektrosmog

jatoviem alias Faith Healer: Zabudol si na Kramolu : www.youtube.com . Ak nevládneš ruštinou, je to tvoj problém.

PS: Nesúhlasím so sledovaním cookies, aj ked som ho musel odsuhlasit, inak by som sem nepridal komentár. Nesuhlasim s akymkolvek sledovaním, ktoré mi okrem iného zvyšuje platenú spotrebu dát.

jatoviem

Presne tak, 5G sieť nás všetkých ugriluje zazyva, dokonca cielene znyci bunki ktoré riadia zdravi rozum (*ktorých očividne majú niektorí nadbytok), dobre to iluminati spojeny s rusmy, farmaceutyckimy spolocnostamy a ameryckimi zidovskimy vlatcamy vimisleli.. verte my, ja to viem, veď som o tom čítal odborné clanki na ac24, slobodny vysielac, badatel, protiprudu a pod. A navjac mám aj vzdelanje na to, veď som murar z očovej, vistudoval som kuchar casnik a visoku školu života... jedine riešenie ako sa tomu vihnut je obliecť si brnenje so železa vitazeneho pri splne mesiaca ktoreho vlákna majú tvar piramidy, aby uplne elymynovaly žiarenie (*zákon zachovania energie v tomto prípade neplatí, mikrovlnne žiarenie sa nepremeni na žiadnu inú formu energie).

elektrosmog

Voxo: Evolúciu a miliardy rokov sem prosím neťahaj. Ochrana seba a vlastného obydlia mala byť na prvom mieste, pretože ľudia sa radi "zvezú" a nevážia čo za nich vybojujú iní.

Voxo

Dobry den,
za poslednych 50 rokov sa velkost RF expozicie vo vysoko rozvinutych krajinach zdvihla enormne, pokial si uvedomime, ze 3.8 milirdy rokov, co sa vyvijal zivot na zemi, bola intenzita RF v sucasnych pasmach trilionkrat mensia.
Na margo temy: existuju tri moznosti, ako realne nalozit so zaplavou novych zdrojov RF ziarenia (rozumej najma zakladnovych stanic), ktora nas v najblizsej dobe caka.
1. novelizacia vyhlasky MZ SR so zavedenim sprisnenych limitnych (nie tzv. akcnych) urovni expozicie obyvatelstva - poziadavka uz bola vznesena
2. uprava VZN v jednotlivych mestach/mestskych castiach na lokalnej urovni so specifikaciou presnych podmienok, za akych sa mozu umiestnovat dalsie vysielace
3. vybudovanie vlastnej ochrany svojho obydlia voci externym zdrojom.

Je vseobecne jasne, ze osoby, ktore tu pisu o "neskodnosti", resp. podcenuju akykolvek (a to najma dlhodoby - nie okamzity) vplyv RF energie na zive organizmy, nie su biologovia, ani vedci z oboru mediciny, ci radiobiologie. Treba ich chapat, ze oni rozumeju tomu svojmu "fyzikalnemu" principu fungovania akehokolvek ziarenia, nanajvys sa zaujimaju o termicke efekty, ktore su spravidla okamzite a preukazatelne. V sirsich suvislostiach vsak bolo vedecky dokazane, ze dlhodobe exponovanie krys a mysi RF (spec. pravouhlej - digitalnej modulacie) ma jednoznacne karcinogenne efekty, ktore nevznikaju za inych okolnosti. Potvrdili to dve nezavisle rozsiahle studie ukoncene v roku 2018. Preto je na mieste nielen otazka predbeznej opatrnosti, ale aj otazka bezohladnosti istych "nezavislych" organizacii, financovanych bezdrotovym priemyslom. Svetova zdravotnicka organizacia zatial nevyniesla jasny verdikt (jednoznacnu klasifikaciu RF karcinogenu triedy 1 - zatial len 2B od roku 2011), hoci vyse 200 vedeckych kapacit zo 40 krajin sveta to uz nejaky cas odporuca.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.