Mám dvadsaťdeväť rokov a chodím so šestnásť ročnou

Príspevok v téme: Mám dvadsaťdeväť rokov a chodím so šestnásť ročnou
ostrov

Prežívam najkrajší štvrťrok svojho života, jej rodina ma neznáša, ona má také milé pubertálne uvažovanie a ja si to všetko užívam. Všetko toto tomu dáva obrovský a zmyselný náboj.
Nikdy som si so ženami v mojom veku nerozumel, možno pre svoju detskú tvár a vždy mi prišli veľmi náročné. Vlastne čo mám povedať? Žijem si svoj sen. Vždy, vždy a vždy som chcel románik alebo vzťah s pubertiačkou. Chodil som s troma ženami v mojom veku. Hm, to sa nedá porovnať aký obrovský pocit vzrušenia a šťastia cítim teraz. Vtedy to nebolo nič.
Niekedy sa obávam ako dlho náš vzťah potrvá, keďže tam je vekový rozdiel ale urobím všetko preto, aby trval čo najdlhšie.

Shamann

Mne sa páčia staršie lebo vždy som bol v kolektíve starších aj v rodine aj v partii aj v kolektíve , aj v kontakte som väčšinou sú staršími na 90 % minimálne,,mne to príde úplne normálne a nikdy mi to nepripadalo čudné , že má rajcujú staršie ako ja... Len problém bol ten že staršie chceli väčšinou starších , tiež som bol pre nich zasran... Moje túžby žiaľ neboli naplnené

Dodonsky

Najideálnejšie sú od šestnásť rokov do dvadsaťosem rokov. Maximálne. A prečo? Som footfetišista a jednoducho, keď dievča alebo žena nemá pekné nohy alebo chodidlá, tak ma absolútne nezaujíma. Nehovorím, že tieto moje kritériá nemôže plniť nejaká staršia ale taká sa nájde jedna z tisícky žien.

Shamann

Denis :
Chcem aby mi dali svoj súhlas na súlož, lebo častokrát im musí byť zrejmé , že to s nimi chcem , ale stále a zakaždým má odbijajú tými tuctovými rečami.
Mne je jasné že to majú rady aj že to robia.No ale tak čo narobím keď to so mnou nechcú robiť.

Shamann

Štyridsiatničky aj päťdesiatnička keď sa o seba starajú sú riadne šípy,,,, poznám také , ale nedajú mi...