Mám dvadsaťdeväť rokov a chodím so šestnásť ročnou

Príspevok v téme: Mám dvadsaťdeväť rokov a chodím so šestnásť ročnou
ostrov

Prežívam najkrajší štvrťrok svojho života, jej rodina ma neznáša, ona má také milé pubertálne uvažovanie a ja si to všetko užívam. Všetko toto tomu dáva obrovský a zmyselný náboj.
Nikdy som si so ženami v mojom veku nerozumel, možno pre svoju detskú tvár a vždy mi prišli veľmi náročné. Vlastne čo mám povedať? Žijem si svoj sen. Vždy, vždy a vždy som chcel románik alebo vzťah s pubertiačkou. Chodil som s troma ženami v mojom veku. Hm, to sa nedá porovnať aký obrovský pocit vzrušenia a šťastia cítim teraz. Vtedy to nebolo nič.
Niekedy sa obávam ako dlho náš vzťah potrvá, keďže tam je vekový rozdiel ale urobím všetko preto, aby trval čo najdlhšie.

Achboze

Fejk tema,ucelovo vymyslena tema aby sa velebil pedofil a podsuvalo,ze je to normalne.Presne ako clanok o pedofiloch nedavno v denniku SME.Neskutocne co sa uz deje na tomto svete.

ahojPedofil

Mas pedofilne sklony, vies o tom? Je to pedofilia!
Za normalnych okolnosti, 29rocny muz bude tuzit po starsiej partnerke v porovnani s touto. Rajcuje ta asi to ze je panna a ty si ten co ju odpani a bude prvy ktory si bude s nou manipulovat v sexualnych hratkach kedze ona je neskusena a mladucka naivna. Zneuzivas jej naivitu a neskusenost.
Normalnr takyto vztah fungovat nemoze pretoze 29rocny muz chce zenu ktora je dospela, ma si s nou co povedat, maju podobne nazory, plany, zaluby, konicky.
Ved 16 rocna je stale dieta aj ked fyzicky zena ale rozumovo a dusevne ma stale decke zmyslanie.
Pre teba sa hodi zena vekovo od 20 a viac ale maximalne do 40 rokov.
No urcite nie 16 rocna!!!

Shamann

Mne sa vždy páčili staršie odolná,,,, rovesníčky a mladšie mi prišli stále ako zasrane sopľane ,,, no staršie odomna boli pre mňa stále rajcovné... Keď som mal 16 rokov a mal by som 29 ročnú frajerku tiež by som žil svoj sen :D

Pag

Ja som mal ziakov v 8.-smom rocniku, ktori mali viac ako 100 kilo. Ja som sa ich stale bal, lebo mali tendenciu ma pobit, tak som im daval jednotky, niekedy chleba, slaninky, cibulku a tak. A jedna 20-rocna je uz teraz taka vyzita, ze vyzera ako prababicka, ale ta sa s nou pokecat, ziv.skusenosti a tak. Uz mi lasko neni 500, 600, 2000 let, i kdyz to..., nebral bych je ani nahodou:-)

wetrik

ostrov: Chcel si sa pochváliť? Máme ti závidieť? :-) V koľkých rokoch bude chcieť mať deti ona? Budeš ako 50-ročný vychovávať malé uziapané decko?

Defcon

Pominie zalubenie a nastupi rozdiel v medzigeneracnom zmyslani. Teraz sa ti na nej paci take to mile pubertalne myslenie, za 1 az 5 rokov budes rozpravat o nezrelej sliepke. Kazdy chlap si rad vrzne s mladsou, dokonca dennik SME vychvaloval pedofilov, ale medzigeneracny spolocny zivot je vysokorizikovy