Neustále zápaly moč.ciest, mykózy...

Príspevok v téme: Neustále zápaly moč.ciest, mykózy...
Nicole412

Dobrý deň, potrebujem poradiť, pretože som naozaj zúfalá.
Zápalmi močových ciest, problémami v intímnej oblasti prechádzam už x rokov, vždy chvalabohu to prešlo.
Mesiac dozadu, som mala znova zápal močových ciest, tak som bola u všeobecnej, hodnota bielkovín v moči bola 2násobne zvýšená. Predpísala mi ATB, po dobratí ATB som mala pokoj asi dva dni.
Potom to prišlo znova, tak som si robila výplach rosalginom. A išla znova. Moč zaslali na kultiváciu, prišiel výsledok: zlatý stafylokok v moči, znova ďalšie ATB. Prešli tri dni odkedy ich užívam a vôbec sa mi nepolepšilo. Skúšam Echynaceu, stále beriem ATB, robím si výplachy. Objednala som si telové sviečky. Sprchujem sa len v čistej vode, obmedzila som holenie. nenosím tangáče. Nespávam s partnerom vôbec, aj sa hádame kvôli tomu.Skrátka naozaj sa starám, aby to bolo lepšie a proste mám to stále. Keď som išla na gynekológiu, zrušila ma ako poistku na byt, že mám prísť keď sa vyliečim. Ale ako sa mám vyliečiť keď nič nezaberá? Poraďte mi. Vyskúšam už naozaj všetko.

danielka216

mariama pri zapale jednoznacne je nutne ist aj k lekarovi, neriesit si to len tak doma. Pri zapale antibiotikam sa clovek nejako nevyhne, najma nie ak sa chce z problemu rychlo postavit na nohy!

mariama254

For you – evicka085
Najma ked je to zapal, tak sa treba dat normalne u doktorky vysetrit. Nech sa to vyvrati alebo potvrdi a nech sa nasadi riadna liecba a popri nej je velmi dobre nasadit si enzymy a tie uzivat zaroven s antibiotikami. Lebo zvysuju ucinok a prospievaju ;)

evicka085

miriarka.. presne toto je to, čo som aj ja o tom písala.. že mnohým nám je to také prirodzené.. preto podľa mňa inde treba hľadať príčinu..

miriarka

akinom toto, co pisala je vec, co niekomu moze stacit, ale mne to tiez nestacilo, mne je tiez prirodzene ist potom na zachod, ale nejako to u mna vplyv na tieto veci vobec nemalo :-/
problemy ku mne prisli aj ked som toto praktizovala, takze ja si myslim, ze problemy su mnohokrat niekde uplne inde ;)

Dan_ia

Leny zapaly a mykoza to su problemy, ktorym by som sa najradsej uz do konca zivota vyhla. Raz v zivote mi stacilo zazit aj jedno aj druhe. Vobec by mi nenapadlo, ze mozem plakat uz len pri tej predstave, ze mam ist na malu :/

evicka085

leny myslím, že toto čo popisuješ je také bežné, čo pomaly každá žena urobí.. aspoň teda ja to tak mám.. a vôbec to nemá súvis so zápalmi.. aspoň v mojom prípade jednoznačne nie, to som si už odsledovala..

akinom007

Leny16/ ja to praktizujem co pises pretoze po styku sa mi akosi prirodzene vzdy chce ist na wc, ale rozhodne to v nicom nepomaha

danielka216

leny neviem, co je toto o com ty pises. Ale ja mam skusenost s enzymami, konkretne s Wobenzymom pri takychto problemoch a ten mi pomohol jak podporna liecba popri tom, co mi dal lekar.
Podla mna je velmi podstatne to, ze je to liek, ten ma silu liecit ;)

Leny16

Ja som mavala zapaly močovych ciest takmer neustale v priebehu jedneho roka. Potom som niekde čítala že po každom pohlavnom styku sa treba ist vymočiť aby sa spláchli baktérie a tak som to začala praktikovať a zapaly zmizli. Odvtedy som nemala jediný. Takisto to bolo aj s neustalymi mykozami ktore ma trapili 2 roky, potom som začala brať Enzymax V a mykozy prestali avšak treba ho brat asi vkuse možno s tyždnovou-dvojtyždnovou pauzu aby sa nevratili mykozy. Jedine toto mi naozaj na mykozy pomohlo.

hgnbnbvnvb

Jj, mam vlastnu skusenost. ATB beriem uz 5 rokov. A nie jedny atb... k nim treba ale antimykotika, prokanazol, medoflucon, nystatin, polyox injekcie na imunitu atd atd atd.