Myslite ze sa to da?

Príspevok v téme: Myslite ze sa to da?
Juliana18

Ahojte mam jeden problem....mam kamarata s ktorym sa planujem vyspat....v nasom vztahu ide len o uzivanie si, len ze som este panna a nechcem aby na to prisiel. Ako to mam spravit,da sa to? urcite budeme mat mierne vypite....nechcem nieco pokazit....chalan je viac nez dost skuseny .....len prosim neodsudzujte ma, ze to nemam robit a tak....to nerieste ....a este jeden problem, velmi dlho mi trva kym sa vzrusim a nejde len o tochto konkretneho chlapa, ale u vsetkych....a vsetci to boli fakt pekni chalani co boli skuseni a je mam pocit, ze nic necitim....mam inak 18 budem rada ak mi poradite...lezba niesom

Tomas12345

Tiež ti poradím aby si do toho neisla, veď čo ti osoží keby aj celý svet získaš ale svoju dušu stratis?

Partnerský život maj len s manželom po svadbe.

lenyia

Ak máš 18 a rozum tak kašli na to. Pravdepodobne sa nevieš zrušiť len preto, že k tým mužom nič necítiš a ani sa ti tak nepáčia. Každopádne byť panna nie je hanba. Keby mu to povieš cítil by sa ako frajer. Muži túžia po tzv. nepoškvrnených, ale vôbec to nerob ani sa s ním nevyspi a ani mu to nehovor. Keďže nechceš ani aby to zistil nedôveruješ mu. Máš toľko dôvodov prečo to nerobiť.

swistica

Asi to teda az taky dobry kamarat nebude, ked to pred nim chces tajit. Mysli tiez na pohlavne choroby (pises, ze je viac ako skuseny) a antikoncepciu.

Zuzulik8

Ja som prisla o panenstvo tiez asi v tvojom veku a tiez to nebolo z lasky. Boli sme 3 posledne panny v triede kde bola vacsina dievcat a ja som sa bala ze budem posledna a tu hanbu by som neprezila. Medzutym som dozrela a teraz mi je jedno co si o mne kto mysli, keby som vtedy mala dnesne myslenie tak sa zachovam inak. Napriek tomu to nelutujem lebo vtedy som to proste tak citila. Je normalne ze clovek v puberte zmysla inak ako ked je davno dospely. Ja som pri svojom prvom styku strasne krvacala, postel vyzerala akoby tam niekoho zavrazdili a krv bola i na stenach. A tiez to strasne bolelo. Ale je to velmi individualne, niektora krvaca malo alebo dokonca vobec. Mozes pouzivat tampony? Ja som ako panna nemohla lebo ked som si ich chcela zaviest to neslo a bolelo. Inak neviem co videla tvoja gynekologicka, ked jej povies ze si panna musi ta vysetrovat cez konecnik a nie cez vaginu. Ak ta vysetruje cez vaginu tak uz panna nie si.

Xxl

Brat si na prvy sex kamarata s vyhodami a este maskovat, ze som panna tak to uz je nonsens. Preco by to nemal vediet? Lebo cuvne? Dobre urobi. Na prvy x budes taka stiahnuta, ze si mozes gratulovat ak ho tam strci do polky

Tutenstein_xD

navzdysama a ty si myslíš, že som zažil lásku ? Myslíš, že tých 5 báb čo som mal na pár mesiacov bola nejaká láska ? Prosím ťa, nenechaj sa vysmiať. Som mladý 25 ročný chalan, ktorý ešte nikdy nemal sex a mám sa z toho napríklad hodiť pod vlak ? Tiež nežijem ako ostatní moji rovesníci, že chodia na dovolenky, výlety, majú frajerky a neviem čo všetko a ja nemám z toho nič.

Ja si z toho ale nejakú veľkú hlavu nerobím. Ak raz príde baba do života, ktorá sa bude o mňa zaujímať a bude chcieť vedieť o mne všetko, tak jej to poviem. Ak jej prídem divný, že som ešte nikdy nemal sex alebo vzťah, tak to budem brať s úsmevom na perách. Ja budem rád, že som pre ňu divný, pretože keby som mal doteraz už aj 4 vzťahy alebo by som preťahoval každý mesiac inú, tak by som bol taký obyčajný chalan, ako mnohí iní. Takto budem divný alebo teda iný, ako ostatní a toho si vážim ;)

petronneta

A teraz sa chceš vyspať s tým 23 ročným panic kamarátom, aby nemal komplexy ani on ani ty a urobiť tým dobrý skutok?

Tutenstein_xD

Ale samozrejme, že väčšina mladých sa idú z toho doslova pokakať, že ešte nemali sex. Pretože sex je asi tou najdôležitejšou vecou na svete. Proste si zasunúť konečne alebo byť konečne pretiahnutá, aj keď to je len kamarát alebo človek, ktorého poznám mesiac, len aby som konečne nebol panic alebo panna. Pretože potom naberú ich životy úplne iný rozmer. Každý z nich pôjde normálne do kolien, keď sa pochvália, že mali prvý sex v 15-16 rokoch.

Ani sa ale nečudujem, keď mladí pozerajú tie blbé filmy, kde sa mladiství olizujú alebo ako rozprávajú svojim kamarátom o ich prvom sexe a filmy, kde sa mladí pokúšajú dostať počas celého filmu babám pod sukňu. Potom samozrejme, že majú vygumované mozgy a chcú vyskúšať to isté, aby nezaostávali za dobou.

navzdysama

Tuteinsten- no vieš sú ľudia,ktorym neje dopriate cely život a sami ostali
Rozmýšľam realisticky a áno viem ze budem navzdy sama ale je mi to jedno aj tak budem žiť kratko

vecnyzivot

To diabol mladym nahovara ze je to zle byt pannou a panicom ze je to hanba, zle a zaostale.
A mladi mu podliehaju a ziju v klamstve zleho