Nechcem sex

Príspevok v téme: Nechcem sex
Vlasta013

Ahojte..Ani neviem ako začať.Mam taký problem že sa mi hnusia tie všelijake polohy pri sexe.Neviem pripadá mi to nechutne.Ide oto že by som už rada mala vzťah,ale toto ma odrádza.Misionarska poloha mi príde prirodzená a v pohode lenže ostatné nie.Lenže obávam sa toho,že ak by som aj vzťah mala,partner by odomna všelijaké tie nechutné polohy vyžadoval.Nepište mi prosím že som nevyzeta a neviem čo.Myslim že ako uvažujúci človek vtom mám jasno.Prečo nemôže byť aspoň jeden vzťah normálny bez všetkých tých nechutných polôh?Ide aj oto že nemám takmer žiadne prsia čiže tie polohy by aj oto smiešnejšie vyzerali.Väčšina ľudí je uplne uchylnych.Som odsúdená na samotu? Ma stým niekto skúsenosti, alebo zdá sa to niekomu tiež nechutné?Jednoducho povedané ak dvaja vo vzťahu robia všetky tie polohy podľa mňa sa úprimne neľúbia a sú spolu len kvôli sexu.. Aký máte nato názor?(mám 24 rokov)

daniela2

Najdôležitejšie je podľa mňa pre Teba, aby si vo vzťahu pri prejavoch telesnej lásky bola tvárou v tvár svojmu milému. Teda pre mňa to tak bolo.

Vlasta013

Zuzulik- ano máš pravdu tiež si myslim že je to chlap ktorého žiadna nechce ,žena určite nie

dobreuzisback- noo aj to je riesenie:))

Zuzulik8

Vlasta nedebatuj so Sofiou je to typicky troll, taki chodia na fora len urazat inych. Mozno to ani neni zena ale chlap s malym vtakom ktoreho ziadna nechce a je z toho tak frustrovany ze jediny zmysel jeho zivota je chodit na fora a nadavat ludom aby sa aspon na chvilu citil velky. Vobec s nou/nim nedebatuj. K tebe, ty si uplne v poriadku, ked si este nemala sex zatial nemozes vediet ake polohy ta zacnu raz bavit. Nemyslim prasaciny ale aj ine normalne polohy. A aj keby si zostala len pri misionarovi tak si najdes partnera ktoremu to bude vyhovovat. Nie kazdy chlap je posadnuty sexom.

dobreuzisback

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Vlasta013

Soffia- len taká otázka prečo má vlastné nazyvas spinou keď ja som na teba nadávať nezačala?;) Skús dať rozumnú odpoveď;)

romAntika

Sex po ktorom túžiš je krásny. Sex z donútenia je to najodpornejšie čo môže byť. Sex sa začína v hlave.

Abcd888

Si úplne v poriadku, nič zlé na tom nie je. V podstate je sex nechutný, takže sa ti ani nečudujem, že tie polohy tak vidíš. Určite si niekoho časom nájdeš, na určité veci je lepšie počkať ako to siliť a za každú cenu si niekoho hľadať. Nechápem prečo sa ľudia tak veľmi upínajú na to, že niekoho musia mať… a malými prsiami sa už vôbec sa netráp…