Nechcem sex

Príspevok v téme: Nechcem sex
Vlasta013

Ahojte..Ani neviem ako začať.Mam taký problem že sa mi hnusia tie všelijake polohy pri sexe.Neviem pripadá mi to nechutne.Ide oto že by som už rada mala vzťah,ale toto ma odrádza.Misionarska poloha mi príde prirodzená a v pohode lenže ostatné nie.Lenže obávam sa toho,že ak by som aj vzťah mala,partner by odomna všelijaké tie nechutné polohy vyžadoval.Nepište mi prosím že som nevyzeta a neviem čo.Myslim že ako uvažujúci človek vtom mám jasno.Prečo nemôže byť aspoň jeden vzťah normálny bez všetkých tých nechutných polôh?Ide aj oto že nemám takmer žiadne prsia čiže tie polohy by aj oto smiešnejšie vyzerali.Väčšina ľudí je uplne uchylnych.Som odsúdená na samotu? Ma stým niekto skúsenosti, alebo zdá sa to niekomu tiež nechutné?Jednoducho povedané ak dvaja vo vzťahu robia všetky tie polohy podľa mňa sa úprimne neľúbia a sú spolu len kvôli sexu.. Aký máte nato názor?(mám 24 rokov)

petronneta

ahoj vlasta, veď nerieš tie polohy, keď zatiaľ nie si ani pri bozkávaní. :-)) Poloha je úplne vedľajšie čosi, a načo sa tým zapodievať, kým nemáš ani vzťah? Čítaj, športuj, chodievaj do práce, zoznamuj sa, flirtuj a nepchaj si do hlavy kadejaké polohy, lebo kým nemáš vzťah a nemáš hlboké emočné puto, tak ani nie je vhodný čas o nich uvažovať, lebo na ne nemôžeš byť mentálne zrelá. Ja som sa tomu absolútne nevenovala predtým, než prišla prax. A prax to priniesla prirodzene, bez toho, aby som si uvedomovala. Tak načo sa tým vôbec zapodievať a plánovať si, že tá jedna je ok, ostatné nie a pod. Ok bude všetko, čo sa ti bude páčiť a aj v rámci misionára existujú variácie.

Raj

Vlasta keď už by si ležala na chrbte po 125x tak by to už aj teba prestalo baviť a chcela by si skúsiť niečo iné. Tak je to so všetkým.

Rado36

Vlasta
Pozri my sme tieto polohy zacali az casom praktikovat nie hned. Po pol roku chodenia ked sme uz co to spolu preskakali. Takze nieje to len sex ale laska a radost z nej.

romAntika

Rado36: Ty si tiež nejaký iný. Čo asi čakala zakladateľka témy, že jej potvrdia že všetko okrem ležania na chrbte je prasačina a skončíme v pekle? Trochu nadávok ju možno preberie zo sna v ktorom žije. :-D

Rado36

SofiaElla a teba by mozno mali zabanovat aby si neurazal zakladatelku temy!
Spamataj sa a rozmyslaj skor nez nieco napises!!!

Odpovedko

Vlasta, zas nebud zatrpknuta, urcite najdes koho hladas, len ako som pisal, musis byt k nemu od zaciatku velmi uprimna, je to prospesne pre obe strany. Neboj su aj chlapi, ktorym presne vyhovuje to co chces ty. Trpezlivost a hlavu hore. Velmi ti drzim palce, si vynimocna, ber to tak!

romAntika

Vlasta013 : Poznám ženy čo nemali prsia, chlapi o ne mali zaujem, vyberali si a vydali sa. Ty máš asi iný problém. Možno v hlave.

Vlasta013

Rado36- ty si pekne mimo človeče...pár rokov? A dokedy do smrti či dokedy? Pochybujem žeby som našla niekoho kto ma taký názor ako ja..si klasický človek,ktorý nežije pre prítomnosť len pre sex:) ale každý nech ma ako chce:)