Ahojte..Ani neviem ako začať.Mam taký problem že sa mi hnusia tie všelijake polohy pri sexe.Neviem pripadá mi to nechutne.Ide oto že by som už rada mala vzťah,ale toto ma odrádza.Misionarska poloha mi príde prirodzená a v pohode lenže ostatné nie.Lenže obávam sa toho,že ak by som aj vzťah mala,partner by odomna všelijaké tie nechutné polohy vyžadoval.Nepište mi prosím že som nevyzeta a neviem čo.Myslim že ako uvažujúci človek vtom mám jasno.Prečo nemôže byť aspoň jeden vzťah normálny bez všetkých tých nechutných polôh?Ide aj oto že nemám takmer žiadne prsia čiže tie polohy by aj oto smiešnejšie vyzerali.Väčšina ľudí je uplne uchylnych.Som odsúdená na samotu? Ma stým niekto skúsenosti, alebo zdá sa to niekomu tiež nechutné?Jednoducho povedané ak dvaja vo vzťahu robia všetky tie polohy podľa mňa sa úprimne neľúbia a sú spolu len kvôli sexu.. Aký máte nato názor?(mám 24 rokov)
Nechcem sex
dobreuzisback-ved to, každý len samy sex a zas len sex..to neje normálne.Clovek si ani partnera kvôli tomu nemôže nájsť,lebo presne natom by to krachlo..
A nie nieje to vymyslená téma.Asi si jeden z tých , ktorý rád zájde aj do bordelu..Ja sa pýtam na názory kto to má podobne
nazor?ze nosis frnak az prislis moc vysoko...a ano si odsudena na samotu
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Uvar si kakao a pusti Popolusku.