Ahojte. Je tu už veľa príspevkov odomňa. Poslednú dobu chytám strašné depresie. Na úvod poviem len toľko že depresie máme v rodine, ocino, starý mali depresie.. Zabili sa. Mám 16 rokov a aj cez to že si hovorím že je všetko v poriadku ako všetko zvládam som v skutocnosti vnútri rozbitý na drobné a na prach. Nevládzem a sám neviem čím to je. Chcem vás krásne poprosiť o pomoc.. Neviem prečo sa takto týram keď to sám nechcem.
Mám 16 rokov. Ocino umrel, mamina odišla k frajerovi a sestra je odsťahovaná už dva roky. Bývam sám. Mám výborné výsledky v škole, chodím cvičiť a veľmi ma bavia motorky. Vysvetlím vám to, snáď budete ochotný si to prečítať.
Aj napriek tomu že sa veľmi snažím mamina ma nepodporí. Za všetko dostanem iba zdrb aký som nemožný aj cez to že v 16tich bývam sám. A sestra to isté. Nedostanem žiadne doloženie penazi na to čo ma baví musím si to zacvakať zo svojho.. Mamina mi dá na jedlo, sem tam mi operie a navarí.
Som panic a dnes je móda mať frajerku jednoducho už sa cítim ako kurevník. Bol som v kontakte s mnoho babami. 30-40 báb.. Je smutné že takmer žiadna sa nedokázala so mnou normálne porozpravat.. Česť pár výnimkám. Baby sa namotajú strašne lahko ale niektoré veci sú pre mňa napredstaviteľné. Hovorím si že veď máš 16 a chceš trtkat ? Máš na to čas a nie je to to čo ťa v živote posunie ďalej.. No telo si robí svoje.. Mrzí ma to lebo sa snažím vo všetkom, chcem dobrý život..
Mám sa rád cvičím, mám dobrú postavu ale jednoducho pár veci ma mrzí. Veľmi mrzí.... Chdem sa mať dobre, a nechcem sa týrať chcem s tým byť vyrovnaný.