Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo dievčatá/ženy na soc. sieťach nekomunikujú?

Príspevok v téme: Prečo dievčatá/ženy na soc. sieťach nekomunikujú?
Peterrr

Dobrý. Mám osemnásť rokov a čo si už značnú dobu všímam (asi tri roky) že je celkom ťažké si s dievčaťom kvalitne pokecať. Normálne pokecať ako s človekom bez úmyslu na nemravnosti.
Veľmi často sa stretnem, že mi sústavne len odpovedajú na otázky, ťahám konverzáciu len ja, prichádzam z témami a ony len krátke odpovede, alebo čo najviac neznášam len smajlík. Fúúú. Ozaj mi to berie energiu a takéto konverzácie ma ničím neobohacujú.
Prečo to vraj milé a jemné pohlavie nikdy, teda z deväťdesiatich percent nikdy, aby som nekrivdil nenavrhne tému, neukáže iniciatívu, nemá snahu o rozhovor? deväť dievčat z diesiatich dievčat je taká
Potom nechápem prečo tam také dievčatá/ženy vôbec chodia.

ararat5

Neznamy,

mnohe si myslia, ze su vynimocne, nezabudnutelne a nenahraditelne. No a az po roku zistia ze nie su. Tak odpisu. Je to kombinacia narcizmu a nizkeho IQ, preto im to tak dlho trva.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

dobreuz666

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

neznamy1986

Peterrr: Ty mi normálne čítaš myšlienky - toto presne som dlhý čas na socialnych sietiach zažival ja...... až kým ma to neprestalo baviť a narazil som aj na dva - bizarné prípady
1: Zoznámil som sa s jednou, bývala cca 500 km odomna - nedufal som teda v nejaký romatický vzťah ale aspon nejaký dobrí kamoši žeby sme boli.... No vyzeralo to tak že vkuse - ja som pisal, dotyčna odpisovala. Prišla k nám do mesta na hudobný festival stretli sme sa osobne a stretli sme sa aj druhykrat..... no ale to neustale pisaniei z mojej strany ma prestalo baviť tak som ju dal preč z fb (nikdy, ani raz nezačala sama konverzáciu samozrejme) a odrazu mi prišlo na pokec ,,Ty si si ma vymazal z facebooku? No vďaka" 2: Podobný kotnakt som viedol aj s inou... Tiež z daleka, kde by partnersky vzťah asi nebol reálny No ale to neustale pisanie z mojej strany ma taktiež prestalo baviť dal som ju preč z fb. Začala mi pisať niečo že joj prečo si to spravil a neviem čo - nechal som sa ukecať (ja kkt) ale kedže dalej to vyzeralo jak vyzeralo dal som ju aj druhykrat preč. Min rok asi v oktobri cca po roku na fb sprava od nej že sa pokuša o kontakt. Pišem jej narovinu, že ok ale tak nech to bude normalne a ne ja vkuse pišem a ty vkuse odpisuješ. nooooo ta začala sa tvariť že o čom to rozpravam, že ja sa na nu hnevam lebo mi vtedy nepomohla s jednou vecou (mam web kde pišem članky s tematikou rock metalu a potrebujem niekoho na pomoc s gramatikou) a že mi ponukla priateľstvo a ja tak reagujem (Áno priateľstvo vyzera že dakto vkuse piše cez chat a druhy len vkuse odpisuje a často jednostranne)......... Neviem, či so mal šťastie na dievčiny, ktoré vzrušovalo keď ich niekto vypočúva alebo čo :D (BTW: Bohužiaľ nie som žiaden policajt)