Dobrý. Mám osemnásť rokov a čo si už značnú dobu všímam (asi tri roky) že je celkom ťažké si s dievčaťom kvalitne pokecať. Normálne pokecať ako s človekom bez úmyslu na nemravnosti.
Veľmi často sa stretnem, že mi sústavne len odpovedajú na otázky, ťahám konverzáciu len ja, prichádzam z témami a ony len krátke odpovede, alebo čo najviac neznášam len smajlík. Fúúú. Ozaj mi to berie energiu a takéto konverzácie ma ničím neobohacujú.
Prečo to vraj milé a jemné pohlavie nikdy, teda z deväťdesiatich percent nikdy, aby som nekrivdil nenavrhne tému, neukáže iniciatívu, nemá snahu o rozhovor? deväť dievčat z diesiatich dievčat je taká
Potom nechápem prečo tam také dievčatá/ženy vôbec chodia.
Prečo dievčatá/ženy na soc. sieťach nekomunikujú?
Ja to berem, aj chlapi su svine. Idealne neriesit ziadne dlhodobe vztahy a je pokoj.
Tibi a vy ste dobrí na čo? Na nič!!!
A co vy zeny cakate od nas chlapov ze vas budeme mat na co okrem sexu ?
Vacsina chlapov je po X odkopnutiach a podvadzaniach zo strany zien uz tak znechutenych ze zenu maju naoazj len na sex.
Vratane mna a to som bol kedysi plny idealov, lasky a fuj vsetko ma preslo po skusenostiach so zenami.
Jak kamos prisiel nedavno ku mne s placom ze ho zena podvadza a rozvadza sa. Potom len skonstatoval ze nenavidi zeny. Takto to zacina.
Zena dobra fakt len na sex.
Ale choďte niekam s tým, že každému chalanovi ide len o sex. Vôbec to tak nie je. Jasné, chceli by, ale však je to inštinkt a silný pud, túžba po rodine a potomkovi a to nemusí byť vždy to, že dotyčný bude v konverzácii perverzný. A o čom to tu je? Žena a chlap sú dve pohlavia, nebyť tohto najsilnejšieho pudu tak tu nikto z nás nie je. Je veľa chalanov, ktorí sú slušní a chceli by vzťah a neodkopli by to dievča po sexe, naopak, budovali by si s ním niečo. Niektoré ženy sú hrozne zamindrákované a odkopnú často aj fajn chalanov a nedovolia im ani prejaviť sa. Zasadnuté na nich už z princípu. Myslím si, že je to skôr tým, že sa jej nepáčiš, nemáš zaujímavý život alebo si chce písať len s nejakým jej vysneným.
Ale tamto "všetci chalani automaticky len, len a len sex" to mi ide riadne na nervy a to som žena. Vôbec si to nemyslím.
Chlapec môj.. Sme v tom dvaja. Úplne to isté, teraz som našiel babu, no alebo ona našla mňa. A je to jediná baba s ktorou zatiaľ kecáme bez problémov. Ostatné baby nula bodov odpisujú ako keby neviem čo. Ja sa rozkeciam oni nič. Asi kecajú s viacerými chalanmi a nevedia čo komu píšu alebo majú veľký problém že sa nevedia rozprávať.
Akozena presne, muži len zo začiatku javia záujem a aj to len hraju, v skutočnosti im ide o sex len, písala som si s rôznymi mužmi a jediná téma ktorá ich zaujíma je naozaj len ten sex.
Máš nezaujímavé fotky, žiješ nezaujímavý život, nemáš im čo ponúknuť preto neodpisujú. Sprav si fotky s drahým autom, foť sa ako beháš po svete, daj si do profilu odkaz na tvoj Instagram kde máš 10 tisíc followerov a žiješ dream life a budú tí písať samé. Pracuj na sebe.
Ja ti odpisem ako zena.Vzdy som sa citila rovnocenna muzom a ziadnym komplexom, ze som slabsie pohlavie netrpim, tak som zacinala konverzaviu ja na rozne temy nie s umyslom na sex.Hladat si priatelov.No hadaj ako to dopadlo- polka :- polka odmietla komunikovat, druha sice komunikovala ale zakazdym nasledovala otazka na sex, ze kedy sa s nimi vyspim, a to sme ani oficialne neboli frajeri.Muzi vo vseobecnosti opovrhuju zenami, ked ich nedostanu do postele, pre nich je strata casu komunikovat s nimi a nebodaj sa kamaratit. Bola som sa pytat jedneho spoluziaka byvaleho, ze kde maturoval, lebo studoval rovnaky odbor ako ja, po rokoch som sa dozvedela, ze som sa s nim chcela vyspat.....No vzdy nadabis na husy, asi si myslia, ze ich balis.Ja uz po tolkych rokoch co mi muzi nukali sex tiez mam na chlapov alergiu.Ty si prvy muz po 20 rokoch co pocujem, ze chce konverzovat inteligentne.Inteligentni ludia to maju v tejto spolocnostu tazke, uz som si davno vsimla..Hold zvykaj si alebo budes hlupi ako oni, alebo samotar....
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.