Dobrý. Mám osemnásť rokov a čo si už značnú dobu všímam (asi tri roky) že je celkom ťažké si s dievčaťom kvalitne pokecať. Normálne pokecať ako s človekom bez úmyslu na nemravnosti.
Veľmi často sa stretnem, že mi sústavne len odpovedajú na otázky, ťahám konverzáciu len ja, prichádzam z témami a ony len krátke odpovede, alebo čo najviac neznášam len smajlík. Fúúú. Ozaj mi to berie energiu a takéto konverzácie ma ničím neobohacujú.
Prečo to vraj milé a jemné pohlavie nikdy, teda z deväťdesiatich percent nikdy, aby som nekrivdil nenavrhne tému, neukáže iniciatívu, nemá snahu o rozhovor? deväť dievčat z diesiatich dievčat je taká
Potom nechápem prečo tam také dievčatá/ženy vôbec chodia.
Prečo dievčatá/ženy na soc. sieťach nekomunikujú?
keby sa s tebou chcu bavit, tak hladaju oni sposoby
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Nepises o ake dievcata ide. Poznas ich osobne, su to tvoje kamosky? Alebo uplne nezname dievcata? Ak nezname, su to krasky? Ak ano tak ver ze im pise mnozstvo chlapcov a asi im to uz aj leze na nervy. To akym sposobom ti odpovedaju naznacuje ze to robia len zo slusnosti ale v skutocnosti o konverzaciu s tebou zaujem nemaju.
Vacsinou si zeny na s. sietach len honia ego. Cakaju co im ponuknes, posles, alebo si domyslaju, ze su nieco viac a ostatni by im malli sluzit, alebo sa im doprosovat. Riesia si tak komplex menejcennosti.
Existuje jednoduché riešenie - nepíš im, vykašli sa na ne.
Ja som na FB a s nikým, kto mi nie je blízky a koho dobre osobne nepoznám si nepíšem. Raz mi písala jedna baba, ale úplne som ju odignoroval... takisto aj v reálnom živote ak sa niekto, koho nepoznám dobre pýta na môj FB tak im ho nedávam, ani ženám.
Komunikujem cez to len výhradne s kamarátmi a ľudí, ktorých dobre poznám osobne. Inak väčšinu konverzácií mám v reale a až sa s človekom dobre poznám, potom mu dám fb...
ľudia vykašlite sa na ten blbý fb len vám to kazí vzťahy a životy, využívajte to len fakt na to na čo to je určené a nie na balenie ľudí
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Fúúúha, asi sa treba zoznamovať v realite. Ahoj, chodíš cvičiť - kam? Aj ja tam občas zájdem - však si aspoň podajme ruku. Ahoj, chodíš do toho baru? Ten vyskúšam, aspoň sa zoznámime, keď tam budem. Taký film ťa baví? Aj mňa. Napíš mi o tom svoje dojmy. Však môžeme aj spolu zájsť do kina, keď nás baví ten istý žáner..
Nerozumiem, čo je na tomto tak strašne zložité, aby sa takto chlap k holke choval..
Dobreuz ale ty si iný, ty si čudný a stranis sa ľudí v reálnom svete ale ostatni muži chcú ženy len na sex a aby im robili slúžky v domácnosti