Albertova

Nikkki

Ester, ano, presne tak....tak to je moja skusenost. Kopec ludom tu vraj pomohla, ja mozem hovorit iba za seba. Uz len to ze vobec nekomunikuje, akoze pardon za tie peniaze by sa mohla viac snazit...absolutny nezaujem o.pacienta , mna teda moc nepresvedcila od zacistku ale stale som jej verila ze to skusim ved ma take dobre referencie...a potom sa stalo toto a bolo mi jasne ze pani je fejk.

Ester1298

Aha, moja chyba, zle som to prečítala. Tebe povedala pani Albertová, že máš protirakovinovu imunitu a pritom nemala vôbec pravdu a tebe nárastol za tú dobu, čo si sa u nej liečila na psychické problémy zhubný nádor? Preboha.

Ester1298

Nikkki,
takže ak správne rozumiem, pani Albertová ťa liečila na ten zhubný nádor, o ktorom vedela, že máš, a ešte na psychické problémy, ktoré spomínaš, alebo kvôli čomu si tam išla vlastne za ňou? A ty si chodila najskôr rok iba ku nej a brala tie jej lieky a liečila sa teda podľa jej pokynov a až po roku si začala chodiť ku doktorom a liečiť sa podľa nich? Alebo si už od začiatku liečby u pani Albertovej chodila aj ku doktorom a brala popri tom aj nejaké ich lieky ? Prepáč, že sa tak vypytujem, ale som teraz na pochybách. Ale dúfam, že si sa z toho nakoniec dostala a si teraz už zdravá :/ A tú knihu o bylinkách poznám, mám ju doma už niekoľko rokov, takže ďakujem za radu :)

Nikkki

Ester, ona mi povedala, ze vraj mam velmi protirakovinovu imunitu, a popri tom mi v tele rastol zhubny nador..keby som nechodila k doktorom a verila iba jej, nechcem vediet ako by to dopadlo. takze asi tolko k pani albertovej. mozno pomoze snejakymi malymi diagnozami, ale na tazsie pripady nema ani nahodou, nehovoriac o tom, ze ma liecila na psychicke problemy, ktore vobec neodozneli.
davaj si pozor a neber ju rozhodne ako meritko, ja verim alternativnej medicine a bylinkam, ale to musi byt clovek, ktory sa v tom vyzna a vie co robi. tato pani to nebude. ak chces bylinky, odporucam ti nastudovat si knihu Zdravie z Bozej lekarne od Marie Trebenovej. Su tam rozne recepty na caje a kadeco podla toho, aky mas problem, ja si podla tej knizky varim caje a citim zmenu okamzite. na rozdiel od tych "skvelych" kvapiek pani albertovej, ktore su podla mna slabe jak caj a cela jej liecba.

In blossom

Je to velmi individualne by som povedala. Ja som bola mozno az po polroku tam znova, potom o dalsieho polroka a tak. Lieky mi raz priniesla takmer domov, lebo mala cestu tym smerom, tak si to tak naplanovala. Ja na nu mozem len dobre povedat, ale ako hovorim, ma straaaasne vela ludi, lebo je fakt dobra, tak proste neda sa vsetko. A ma aj svoju rodinu, svoj zivot, tak naozaj nemoze z jedneho dna travit 6 hodin len odpisovanim na mejly, ja ju chapem. Ale neboj, ked mas z nej dobry pocit, tak ti to pomoze.

Ester1298

In blossom,
Samozrejme, ja som pani Albertovej veľmi vďačná, že ma vzala a verím jej, len tá mailová komunikácia ma trochu mrzí. A tebe neodpisovala takisto vôbec, alebo občas hej? Aj keď to už bolo asi dávno. A prosím ťa, na tie kontroly sa chodí po akej dobe, po 2 mesiacoch alebo po 4, či je to individuálne? Lebo ja som mala ešte ísť pred mojou prvou kúrou na testy ku pani Albertovej a vtedy mi mala ešte aj stanoviť diétu a vysvetliť nejaké veci, ale začala korona a samozrejme som to už nestihla. A odvtedy so mnou vôbec nekomunikuje, tak preto sa musím takto hlúpo pýtať, ale mne to naozaj nestihla všetko vysvetliť. Ďakujem za odpoveď :)

In blossom

Ja som k nej chodila pred xy rokmi. S mejlovou komunikaciou bol problem aj vtedy, podla mna nema dobry time-management. Resp. ma tak vela ludi, ze sa to neda stihat. Dolezitejsie je ale si myslim, ked cloveka vysetruje a nastavi mu rezim a da kvapky atd..., co tam po mejloch. A mne teda velmi pomohla, dodnes z toho cerpam, z niektorych jej odporucani. Ma velmi siroke znalosti, riesi cloveka celostne, ale aj ona je len clovek. Urcite vsak nie je podvodnicka. Je to clovek, ktory chce pomoct.

Ester1298

Dobre, tak už mi je všetko jasné :D A teda aj tie kontroly nebývajú po 2 mesiacoch ako kedysi, ale po 4? To je ale škoda ak to tak je, lebo mi pani Albertová od začiatku liečby neodpísala ani raz na maily, takže predpokladám, že už ani nebude odpisovať a až na ten kontrole sa s ňou môžem znovu poradiť. No tak dúfam, že to zvládnem aj bez toho. Tak teda veľa šťastia s liečbou, ak teda to už nemáš za sebou :)

marcelina78

Kedysi byvali dvojmesacne, teraz to vychadza na 4 mesiace kazda kura, takze je to v poriadku... vykasli sa na fora,treba sa drzat navodu k liecbe :D

Ester1298

Ďakujem za odpoveď.
Práve preto som si nebola istá, lebo v návode je to napísané ako hovoríš, ale v smske mi pani Albertová písala, že kúra skončí, keď doberiem posledné kvapky a to ma zmiatlo, pretože tie rozprašovače kvapky nie sú. Moja chyba, ešte raz ti ďakujem.
A prosím ťa, tie kúry trvajú potom u každého inak? Pretože som na fórach viackrát videla, že sa spomínalo, že tie kúry sú 2-mesačné, ale s tými rozprašovačmi mi to vyjde skoro aj na 4 mesiace, kvapky na 2 mesiace. Preto ma to zmiatlo.