Neskutocna ziarlivost

Príspevok v téme: Neskutocna ziarlivost
ManzeI

Prosim pomozte mi, ja som v koncoch, neviem co mam ribit s neskutocnou ziarlivostou mojej zeny. Mozete jej kazdy den vraviet, ze ju milujete, milovat sa s nou, chvalit ju, byt na nu mily, posielat jej zamilovane sms, travit s nou vsetok cas, nevsimat si ine zeny a aj tak neskutocne chorobne ziarli.
Priklad, idem tak, ze sa pozeram do mobilu a pritom nechtiac vrazim na chodniku do neznamej zeny a v tom laku jej poviem : Jezismaria prepacte, fakt som nechcel, velmi sa vam ospravedlnujem, dufam, ze sa vam nic nestalo.
A manzelka vedla mna mi zacne vycitat, ze no uz sa len nezblazni, ze si vrazil do nejakej zenskej.
Alebo sme na obede v restike, pozeram sa do taniera, lebo jem a nevsimam si inych ludi, lebo viem, ze jeden pohlad na nejaku zenu a je zle a zrazu manzelka vstane a zacne kricat na nejaku zenu, ani neviem a ani netusim ktoru : No co hladis ty pi.a!
Ja uplne v soku, hanba na 100 rikov, vobec ani nedvihnem hlavu, aby som sa pozrel, na ktoru zenu zas chytila nervy.
Kontroluje mi mobil, hrabe sa mi v mojej taske (preriekla sa, ked som nieco hladal, ze to mam v bocnom vrecku mojej tasky), pozera si v mojom aute historiu navigacie.
Ja uz fakt neviem, ubija ma to a velmi nici. Neda si povedat, zdovodnuje to tym, ze ma velmi miluje a ze kto naozaj miluje, tak ziarli. Ja som jej vravel, ze takto ma skor strati. K odbornikovi ist nechce. Co by som mal urobit? Nestranny nazor potrebujem.

midro

No toto nie je žiaden prejav lásky ani nič take ale choroba . Ona sa dobrovoľne dať vyšetriť nepôjde lebo si to pravdepodobne neuvedomuje ale ty ak snou zostaneš tak budeš len trpieť . Samé sa to nezlepší ,buď sa dostane k psychiatrovi a začne sa liečiť alebo od nej odíď . Vlastná skúsenosť

sandrra

K odbornikovi mozes ist aj ty sam, mozno vdaka tomu prides na ovela viac veci, nez kedby tam bola pritomna i manzelka a hlavne sa co-to dozvies aj o sebe, ked nevies, preco si zakotvil a ostavas v takomto manzelstve.

mirec411

Manžel - ...ak je pravda čo ste napísali, tak jediným rozumným riešením je rozvod. Zatiaľ sa žiadnemu psychológovi (manželskému poradcovi) nepodarilo vyliečiť chorobnú žiarlivosť, a to hovorí samo za seba. Čo má človek z partnerského života, ak musí dávať pozor na všetko čo v nevinnosti urobí a aj povie? Viem si predstaviť taký život... Viem, že ani Vaša manželka nemá z Vášho spoločného života radosť, pretože... Ani to vlastne nechcem rozoberať. Ak je pravda, že si dokonca aj v spoločnosti (v reštaurácii) dovolí použiť vulgarizmus na adresu inej ženy, tak potom už vôbec nie je nad čím váhať. ------- Je pravda, že ľudí radšej spájam a hľadám riešenia, ale Váš prípad je priam vzorový pre rady: - Na partnerský život nie je vhodný chorobne žiarlivý partner, alkoholik, gambler (vrátane počítačového "hráčov"), narkoman, človek s agresívnou povahou a absolútne nezodpovedný človek. ------- Rozchod pomôže obom... - zotrvanie vo vzťahu Vás len zničí. Bude lepšie ukončiť to skôr, ako niekto z Vás príde "o nervy".

pani pani

Si pod papucou. Ona je manipulatorka a citovo ta vydiera. Cim viac jej budes dokazovat tym viac bude ziarlit. Zivot je prilis kratky, aby sme si ho kazili, tak si ho kaz dalej, ak si nevies buchnut do stola. Pekny den.

darwin

Pravda je ta ze Kto neziarli, nemiluje
Je logicke ze osobu ktoru milujeme tuzime mat pre seba a rani nas ak ta osoba flirtuje s niekym inym. Je logicke ze osobu ktoru milujeme chceme ochranit pred inymi napadnikmi-napadnickami. Chcem aby jej/jeho srdce patrilo len mne.
Ziarlivost primerana do vztahu patri, bolo by divne ze niekoho milujeme ale neziarlime na neho a je nam jedno ci s niekym flirtuje alebo nie, ze by nam bolo jedno kde je, s kym je a co robi. To uz nieje laska ale lahostajnost, a kde je lahostajnost tam laska nieje a vytratila sa ak niekedy vobec bola ..
.. ale toto co stvara tvoja manzelka je chore!

clooo

Tu asi jediným riešením bude rozvod. Očividne to žena nemá v poriadku v hlave a je lepšie držať sa od nej čo najďalej.

Tých večných konšpirátorov, ako napr. Swistica, ktorí neustále musia väčšinu tém označovať ako "fake", by mal administrátor zablokovať. Pravidelne svojimi príspevkami zahlcujú témy a vytvárajú konflikty, na ktoré tu asi nikto nie je zvedavý.