Prosim pomozte mi, ja som v koncoch, neviem co mam ribit s neskutocnou ziarlivostou mojej zeny. Mozete jej kazdy den vraviet, ze ju milujete, milovat sa s nou, chvalit ju, byt na nu mily, posielat jej zamilovane sms, travit s nou vsetok cas, nevsimat si ine zeny a aj tak neskutocne chorobne ziarli.
Priklad, idem tak, ze sa pozeram do mobilu a pritom nechtiac vrazim na chodniku do neznamej zeny a v tom laku jej poviem : Jezismaria prepacte, fakt som nechcel, velmi sa vam ospravedlnujem, dufam, ze sa vam nic nestalo.
A manzelka vedla mna mi zacne vycitat, ze no uz sa len nezblazni, ze si vrazil do nejakej zenskej.
Alebo sme na obede v restike, pozeram sa do taniera, lebo jem a nevsimam si inych ludi, lebo viem, ze jeden pohlad na nejaku zenu a je zle a zrazu manzelka vstane a zacne kricat na nejaku zenu, ani neviem a ani netusim ktoru : No co hladis ty pi.a!
Ja uplne v soku, hanba na 100 rikov, vobec ani nedvihnem hlavu, aby som sa pozrel, na ktoru zenu zas chytila nervy.
Kontroluje mi mobil, hrabe sa mi v mojej taske (preriekla sa, ked som nieco hladal, ze to mam v bocnom vrecku mojej tasky), pozera si v mojom aute historiu navigacie.
Ja uz fakt neviem, ubija ma to a velmi nici. Neda si povedat, zdovodnuje to tym, ze ma velmi miluje a ze kto naozaj miluje, tak ziarli. Ja som jej vravel, ze takto ma skor strati. K odbornikovi ist nechce. Co by som mal urobit? Nestranny nazor potrebujem.
Neskutocna ziarlivost
Keby sa naozaj takto spravala, tak uz ju riesi policia :-)
ale si trapny, ked po vrazeni nadvazujes konverzaciu
Nando, no stalo sa, ze chytila nervy a tresla do mna pastou, sme spolu 10 rokov + 2 roky pred manzelstvom sme spolu chodili.
Ahjajjaj, no to mi vycita, zevraj som prilis moc mily k druhym ludom. Ale ja som taky, ze sa vzdy ospravedlnim alebo pomozem, ked niekto bud poziada alebo to sam vidim. Ludia ma maju za to velmi radi, aj v praci, aj znami.
aa, jasne, ujo so stretavkou, najkrajsi na svete
tiež mi to nepripadá ako pravdivá story, ale inak:
"idem tak, ze sa pozeram do mobilu a pritom nechtiac vrazim na chodniku do neznamej zeny a v tom laku jej poviem : Jezismaria prepacte, fakt som nechcel, velmi sa vam ospravedlnujem, dufam, ze sa vam nic nestalo."
takto prehnane sa nereaguje, keď do niekoho vrazíš. :-) Tam stačí obyčajný pardon.
Takže ste sa so svojou ženou našli, vrana k vrane. Veľa šťastia.
:-)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Toto su chori ludia, stavim sa, ze ta aj bije. Je to mile, ked raz za rok ti partner spravi scenu a prehlada mobil lebo od ziarlivosti nemoze spat, ale robit to kazdy den to uz je sikana.No myslim, ze tu uz ide o kontrolu a egoizmus, vsetko sa musi krutit okolo nej a obmedzovanie osobnej slobody druheho, to nema s laskou nic spolocne Lubi ta vobec? Zdihla uz ruku ns teba? Hlavne sama seba strapnuje.Ako dlho ste spolu? A ako si to vydrzal vobec?
Ria ukludni sa a neprehanaj zas, je to jasny fake od uja so stretavkou.
Je pravda, ze kto lubi, ziarli. Ale je rozdiel tak trochu ziarlit v ramci medzi a ked je dovod.. a ine je to, co ti predvadza manzelka - to je chorobna ziarlivost.
Osobne by som s takou osobou nevedela existovat. Robi ti zo zivota peklo, neustale ta kontroluje.. to sa len tak nezlepsi. A aj keby, tak len na urcitu dobu.
Neviem, co si tu chces precitat. Myslim, ze ti nikto nenapise, ze mas pri sebe dobru manzelku v tomto ohlade. Je len na tebe, ci jej to budes trpiet alebo od nej odides..