Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zanedbané mamička

Príspevok v téme: Zanedbané mamička
lenka32

Na začiatok aby ste si nemysleli že tu píše najaká mladá žabka, čo ešte nerodila. Mám 32 rokov za sebou rizikové tehotenstvo, predčasný pôrod a dvojčatká.

Píšem tu preto lebo je mi smutno z mnohých mladých žien, ktoré keď sú tehotné, vyzerajú nasrato ako parný valec. Tehotenstvo je také aké si urobíš, usmievaj sa veď je to krásne. Nevidím dôvod prečo by nemala byť žena aj v tehotenstve pekná a starať sa o seba. Tehotenstvo nie je choroba z ktorej sa máš meniť na pokrivené vrece pšenice. Mnohé ženy sa zanedbávajú, priberajú, všetko zvaľujú na tehotenské chute. Skôr sú to výhovorky ako sa prejedať, veď možem ,veď som tehuľka a pritom sa tvária, že im to nevadí a že papám za dvoch? Veď ženy vy nepapáte za dvoch vy papáte za seba a za od 1mm do 40 cm človiečika, ktorému stačí denne prísun jedla o veľkosti jedného chlebíka navyše.
Najhoršie je, že to všetko pokračuje aj po pôrode, stále nejako papáte za dvoch. Ste taký pobehujúci hrošík, lebo stres, lebo nie je čas, lebo opäť chute, lebo štítna sa objavila, lebo lebo mám modré oči a výhovorky.. . Ako môžete toto robiť sebe a pretvarovať sa, že ste na to hrdé, takto sa dávať dole a toto robiť aj svojmu manželovi. Pár rokov, cca 5 alebo 8 chodí váš muž so ženou, do ktorej sa zamiloval (áno zamiloval sa najprv do vzhľadu) a potom má mať dokonca života pri sebe súdok? Ženy ak vám neuhne, verte mi toto ho priťahovať nemôžete a určite nemôže byť roztúžený z trasiacej kôpky. Aj keď to znie povrchne, oni myslia hlavne tým dole a oni aj ľúbia viac očami, preto sa za nami tak radi otáčajú aj keď majú obrúčky a jednoducho majú radi krásne veci, ak sú oduševnení robia, to často len kvôli nám. Môj známi 30tník, veľký kresťan, v mene ca i syna už od kolísky, má doma pri sebe hrošíka ženu a povedal, že miluje ju ale prestala ho priťahovať a to vyzerá nekonzistentne už 3 roky po pôrode, že je to nenormálne, čo s ním robí to keď vidí mladú štíhlu alebo o čosi lepšie vyzerá ako jeho žena. Verte mi kým vy sa tvárite, že ste na váš mamičkovský vhľad hrdé a že takto máte vyzerať právom lebo odrodiť dieťa má z vás urobiť šreka, verte mi, že váš muž veľmi ok nie je.
Strácate aj sebavedomie a plnohodnotnosť toho, čo vám ponúka dnešný svet. Chcete byť v pokročilom veku ako tie dedinské mastné babky, lebo zjesť pol kila slaninky je ok moja, máš byť krv a mlieko, lebo poriadna žena odrodí, žena má mať 100 kíl, keď ti chutí tlač do seba, jedz aj keď nie si hladná, aj 3 obedíky sú ok. Ani sa nečudujem, že chlapi minulej generácie výrazne pili.

Ja som tiež z dediny a neuznávam, že natlač všetko, čo do seba môžeš a keď si tehotná tak máš vyzerať tak aby sa už ani vlastný muž za tebou neotočil. Mám samu seba rada, v tehotenstve som sa o seba z láskou starala a nevnímam na sebe žiadnu negatívnu známku po ťažkej chorobe zvanej tehotenstvo, z ktorej sa zo ženy stáva šrekyňa. Užívala som si to, jedla som normálne cvičila a s deťmi sa hýbem do teraz a nekúpim im veľku čokoládku a neusadím ich pred telku len aby boli spokojní a dali mi pokoj :)

Ženy majte k sebe úctu.

Beee

Súhlasím s tým, že tehotenstvo by za žiadnych okolností nemalo byť brané ako choroba alebo ospravedlnenie zanedbávania seba a svojho zdravia zo strany tehotnej ženy a neskôr matky. Mala by to robiť ale predovšetkým pre seba a nie len pre svojho muža. Nečítala som všetky odpovede, no zahliadla som tie typu, že muži opúšťajú aj pekné ženy, ktoré nemajú nič v hlave pre tie, ktoré majú. Kedy konečne ženy pochopia, že žena môže byť zároveň aj krásna aj múdra a úspešná? Ale chápem, že ako výhovorka, že ste lenivé niečo na sebe zmeniť, je to fajn - ale ste potom naozaj také múdre? Pretože to, že niekto je zanedbaný z neho nerobí automaticky múdreho človeka, povedala by som, že v niektorých ohľadoch práve naopak ;)

mom

Netreba rodit, a potom ani chudnut. A neni to o lenivosti ale o tom ze po decku pribratie je FAKT a howk. Ked si dakto napecie decko a potom vyplakava ze muz kuka po chudých a chodi za chudými stetkami tak nech sa necuduje. Ked decko chceli a obaja, tak nech nesú následky. To znamena ze zena bude hroch a muz bude mat chude miesto svojej tlstane. Tlstej sa reprodukcna uloha skoncila porodenim a za odmenu ma muza cize zivitela a to spolocne decko, cize su uz spojeni - deckom. Tak nech sa ta zena nestazuje. Ma kde byvat, co jest, je o nu postarane. Dan za to je tlstota a sadlo. Tak co. A muzovi ma aspon kto vyprat a navarit. Ale ukojeny bude inde - chudými a mladsimi. Taka je priroda.

Zuzulik8

A ty z akeho dovodu riesis ine zeny? Keby si sa starala viac o seba urobis lepsie. Nemyslim po fyzickej stranke, muzi opustaju aj chude a pekne zeny ak su to prazdne nadoby.

Lia006

Este ma napadlo, ze ako toto moze napisat jedna kvázi zrela zena.. Ved my musime drzat spolu.. A vidim, ze muzi maju viac triezveho pohladu ako niektore zeny..

Lia006

Zakladatelka, ja som sice este nerodila, tiez sa o seba staram atd.. Som v tvojom veku, ale po precitani tvojho prispevku ma napadlo, ci si nepresla lobotomiou za tak plytky prispevok a hras to na velku inteligentku.. Nevies, kto ma aky zivot a aj zena, ktora sa ma rada, stara sa o seba a ma ten život fajn, moze mat par kil navyse a byt pritazliva pre muza.. . Nevravim o extremoch.. A hlavna je laska, pohoda a zdravie.. Peace.

Kasia

Je to pravda, že väčšina obrázkov "rodiny" s kočíkmi a deťmi vlečúcich sa po vonku pôsobí "chlap" ako veľké, potajomky neukojené dieťa a "žena" ako obrovský zamračený mech

svetlinka

ked toto niekoho trapi, ako vyzera nejaka ina matka pocas tehotenstva, tak uz neviem. fakt nemame co ine riesit len druhych ludi