Zanedbané mamička

Príspevok v téme: Zanedbané mamička
lenka32

Na začiatok aby ste si nemysleli že tu píše najaká mladá žabka, čo ešte nerodila. Mám 32 rokov za sebou rizikové tehotenstvo, predčasný pôrod a dvojčatká.

Píšem tu preto lebo je mi smutno z mnohých mladých žien, ktoré keď sú tehotné, vyzerajú nasrato ako parný valec. Tehotenstvo je také aké si urobíš, usmievaj sa veď je to krásne. Nevidím dôvod prečo by nemala byť žena aj v tehotenstve pekná a starať sa o seba. Tehotenstvo nie je choroba z ktorej sa máš meniť na pokrivené vrece pšenice. Mnohé ženy sa zanedbávajú, priberajú, všetko zvaľujú na tehotenské chute. Skôr sú to výhovorky ako sa prejedať, veď možem ,veď som tehuľka a pritom sa tvária, že im to nevadí a že papám za dvoch? Veď ženy vy nepapáte za dvoch vy papáte za seba a za od 1mm do 40 cm človiečika, ktorému stačí denne prísun jedla o veľkosti jedného chlebíka navyše.
Najhoršie je, že to všetko pokračuje aj po pôrode, stále nejako papáte za dvoch. Ste taký pobehujúci hrošík, lebo stres, lebo nie je čas, lebo opäť chute, lebo štítna sa objavila, lebo lebo mám modré oči a výhovorky.. . Ako môžete toto robiť sebe a pretvarovať sa, že ste na to hrdé, takto sa dávať dole a toto robiť aj svojmu manželovi. Pár rokov, cca 5 alebo 8 chodí váš muž so ženou, do ktorej sa zamiloval (áno zamiloval sa najprv do vzhľadu) a potom má mať dokonca života pri sebe súdok? Ženy ak vám neuhne, verte mi toto ho priťahovať nemôžete a určite nemôže byť roztúžený z trasiacej kôpky. Aj keď to znie povrchne, oni myslia hlavne tým dole a oni aj ľúbia viac očami, preto sa za nami tak radi otáčajú aj keď majú obrúčky a jednoducho majú radi krásne veci, ak sú oduševnení robia, to často len kvôli nám. Môj známi 30tník, veľký kresťan, v mene ca i syna už od kolísky, má doma pri sebe hrošíka ženu a povedal, že miluje ju ale prestala ho priťahovať a to vyzerá nekonzistentne už 3 roky po pôrode, že je to nenormálne, čo s ním robí to keď vidí mladú štíhlu alebo o čosi lepšie vyzerá ako jeho žena. Verte mi kým vy sa tvárite, že ste na váš mamičkovský vhľad hrdé a že takto máte vyzerať právom lebo odrodiť dieťa má z vás urobiť šreka, verte mi, že váš muž veľmi ok nie je.
Strácate aj sebavedomie a plnohodnotnosť toho, čo vám ponúka dnešný svet. Chcete byť v pokročilom veku ako tie dedinské mastné babky, lebo zjesť pol kila slaninky je ok moja, máš byť krv a mlieko, lebo poriadna žena odrodí, žena má mať 100 kíl, keď ti chutí tlač do seba, jedz aj keď nie si hladná, aj 3 obedíky sú ok. Ani sa nečudujem, že chlapi minulej generácie výrazne pili.

Ja som tiež z dediny a neuznávam, že natlač všetko, čo do seba môžeš a keď si tehotná tak máš vyzerať tak aby sa už ani vlastný muž za tebou neotočil. Mám samu seba rada, v tehotenstve som sa o seba z láskou starala a nevnímam na sebe žiadnu negatívnu známku po ťažkej chorobe zvanej tehotenstvo, z ktorej sa zo ženy stáva šrekyňa. Užívala som si to, jedla som normálne cvičila a s deťmi sa hýbem do teraz a nekúpim im veľku čokoládku a neusadím ich pred telku len aby boli spokojní a dali mi pokoj :)

Ženy majte k sebe úctu.

blackwidow

Haha riadne si to vystihla, som aktivna sportujem a urcite sa budem o seba starat aj pocas tehu aj po. Mas uplnu pravdu, netreba sa prejedat, okej ked je chut na sladke slane a preco nie, ale jest za dvoch rozhodne nemusime :)

Grepik

Presne tak. Hormoni su svina. To nie su vyhovorky. A svine su aj ludia. Treba byt trosku tolerantni. To, ze je niekto tucni, neznamena, ze zerie vkuse to, co nema. Niektore v tehu prave schudnu a opekneju, lebo sa s laskou zacnu o seba starat, jest zdravsie, pravidelnejsie.

alica13

mám za sebou dve tehotenstvá, počas prvého som pribrala 8 kíl a dala ich dole takmer hneď po pôrode a aj čosi naviac :) počas druhého som pribrala 25 kíl a aj dva roky po pôrode sa na mne ešte niečo drží :) a pritom som sa stravovala rovnako počas oboch tehotenstiev, aj som sa snažila športovať, keďže som aktívny človek :) hormóny sú niekedy sviňa :)

swistica

Ak mas nejaku ,,zanedbanu,, kamaratku, tak ju vytiahni na kavu, nakupy, kozmetiku atd. Ja si vsak okolo seba nevsimam to, co ty popisujes.

gramatika

Už ti tu dali ľudia svoje názory, súhlasím s nimi a pridávam svoj: teba by mal trápiť tvoj jazykový prejav. Je mizerný!

slovenskatupka

moja zlata ty sa len pozri aakych krasnych muzov mame vsetko pupkate tucne s plesinou uz ani neni z coho vyberat . Do zien sa vies navazat ale to ze muz nikdy nerodi za svoj zivot a uz v 25tke ma kotlik vacsi ako jeho otec to nenapises . krava

momentik

pierce brosnan ma akeho hrocha za manzelku, ta tiez zje najmenej tri obedy a vyzeraju stastni, takze to mas uplne jedno

Urovenmodrykonik

A my zasa piseme o tvojej mentalite, riesit inych ludi. Vo svojom veku by si uz mohla vediet, ze sa mas starat o seba a nie o inych v tomto ohlade. Ako keby to nejak ovplyvni tvoj zivot, ze sa nejaka tehotna zena “obziera” alebo ze 3r po porode ma stale nadvahu... Vazne ubohe, co pises. Snad dospejes neskor.