Zanedbané mamička

Príspevok v téme: Zanedbané mamička
lenka32

Na začiatok aby ste si nemysleli že tu píše najaká mladá žabka, čo ešte nerodila. Mám 32 rokov za sebou rizikové tehotenstvo, predčasný pôrod a dvojčatká.

Píšem tu preto lebo je mi smutno z mnohých mladých žien, ktoré keď sú tehotné, vyzerajú nasrato ako parný valec. Tehotenstvo je také aké si urobíš, usmievaj sa veď je to krásne. Nevidím dôvod prečo by nemala byť žena aj v tehotenstve pekná a starať sa o seba. Tehotenstvo nie je choroba z ktorej sa máš meniť na pokrivené vrece pšenice. Mnohé ženy sa zanedbávajú, priberajú, všetko zvaľujú na tehotenské chute. Skôr sú to výhovorky ako sa prejedať, veď možem ,veď som tehuľka a pritom sa tvária, že im to nevadí a že papám za dvoch? Veď ženy vy nepapáte za dvoch vy papáte za seba a za od 1mm do 40 cm človiečika, ktorému stačí denne prísun jedla o veľkosti jedného chlebíka navyše.
Najhoršie je, že to všetko pokračuje aj po pôrode, stále nejako papáte za dvoch. Ste taký pobehujúci hrošík, lebo stres, lebo nie je čas, lebo opäť chute, lebo štítna sa objavila, lebo lebo mám modré oči a výhovorky.. . Ako môžete toto robiť sebe a pretvarovať sa, že ste na to hrdé, takto sa dávať dole a toto robiť aj svojmu manželovi. Pár rokov, cca 5 alebo 8 chodí váš muž so ženou, do ktorej sa zamiloval (áno zamiloval sa najprv do vzhľadu) a potom má mať dokonca života pri sebe súdok? Ženy ak vám neuhne, verte mi toto ho priťahovať nemôžete a určite nemôže byť roztúžený z trasiacej kôpky. Aj keď to znie povrchne, oni myslia hlavne tým dole a oni aj ľúbia viac očami, preto sa za nami tak radi otáčajú aj keď majú obrúčky a jednoducho majú radi krásne veci, ak sú oduševnení robia, to často len kvôli nám. Môj známi 30tník, veľký kresťan, v mene ca i syna už od kolísky, má doma pri sebe hrošíka ženu a povedal, že miluje ju ale prestala ho priťahovať a to vyzerá nekonzistentne už 3 roky po pôrode, že je to nenormálne, čo s ním robí to keď vidí mladú štíhlu alebo o čosi lepšie vyzerá ako jeho žena. Verte mi kým vy sa tvárite, že ste na váš mamičkovský vhľad hrdé a že takto máte vyzerať právom lebo odrodiť dieťa má z vás urobiť šreka, verte mi, že váš muž veľmi ok nie je.
Strácate aj sebavedomie a plnohodnotnosť toho, čo vám ponúka dnešný svet. Chcete byť v pokročilom veku ako tie dedinské mastné babky, lebo zjesť pol kila slaninky je ok moja, máš byť krv a mlieko, lebo poriadna žena odrodí, žena má mať 100 kíl, keď ti chutí tlač do seba, jedz aj keď nie si hladná, aj 3 obedíky sú ok. Ani sa nečudujem, že chlapi minulej generácie výrazne pili.

Ja som tiež z dediny a neuznávam, že natlač všetko, čo do seba môžeš a keď si tehotná tak máš vyzerať tak aby sa už ani vlastný muž za tebou neotočil. Mám samu seba rada, v tehotenstve som sa o seba z láskou starala a nevnímam na sebe žiadnu negatívnu známku po ťažkej chorobe zvanej tehotenstvo, z ktorej sa zo ženy stáva šrekyňa. Užívala som si to, jedla som normálne cvičila a s deťmi sa hýbem do teraz a nekúpim im veľku čokoládku a neusadím ich pred telku len aby boli spokojní a dali mi pokoj :)

Ženy majte k sebe úctu.

Anonym222

Praveže niesom buchta☺ musim si davať pozor na kila mam 42kg 153cm. V tehotenstve som pribrala malo ked sla do porodnice mysleli si že už mam po porode. A tosom jedavala v tehotenstve každu chvilu inak mi bolo velmi zle.

momentik

aku mas motivaciu, pisat takuto uvahu vo svojom volnom case? mas kamaratku, co tak vyzera, alebo mas za to zaplatene?

lenka32

ja nevravím o tom či má niekto problém z nohy ani vtedy nemusíš byť buchta ani keď máš 5kg navyše ja som mal 8kg navyše, ak to dáš dole super .. hovorím o tej mentalite sa objedať ako šrek iba preto že si tehu a vyhovárať sa na všetko možné .. muž môže milovať vnútro ženy ja vravím o príťažlivosti a skôr než miloval tvoje vnútro tak ťa videl z vonku nie? :)

Anonym222

Laska neni otom či si pribrala alebo nie mna moj miluje aj ked vie že čo chvila budem sedet na voziku vedel ze to tak raz dopadne. Od malička mam problem z nohamy a velmi mu dakujem že ma miluje taku aka som.

BJ 2

Zena nema muza pritahovat po fyzickej stranke, ale po dusevnej. Tym ze sa z nej stala mamicka a pribrala, nic sa nemeni, ak je to laska.

Praveze to neustale chudnutie a pracovanie na peknej postave, odzrkadluje strach. A ked uz spominas toho krestana, tak ten by na to vobec nemal hladiet. Aky ma dovod? Je mi zle z tejto temy a zmyslania, ake ma zakladatelka. Citit tam urcitu neistotu a strach, aby nahodou zle nevyzerala, ze ju muz prestane potom milovat. Lebo na lasku neveri, stale tam pretlaca to, ako muzi pozearaju prilis na fyzicku krasu. Ale aki muzi? Taki, ktori uz vnutri padli.

Urovenmodrykonik

:D Neskutocne sa vzdy pobavim na tejto nasej slovenskej mentalite, kedy vzdy treba riesit inych ludi, lebo vsak preco nie. :D Prosim ta, mas za sebou tehotenstvo, porodila si deti, tak sa z toho tes, staraj sa o tie deti a neries ine zeny a ich tehotenstvo a postavy po tehotenstve. Nie pre kazdeho je priorita mat vysportovanu postavu. A seriozne mi je skor luto teba.. riesit veci na urovni materskej skoly. To si hovoris dospela zena a matka dvoch deti? Lutujem tie deti, ked ich bude vychovavat zena, ktora ludi sudi podla vyzoru a mysli si, ze je nieco viac, ked ma o par kil menej.

Nika7105

Joj aka si len mudra. Zboznujem take dolezite hovienka ako si ty. Ja mam 3 deti, predcasny porod za sebou, som dva mesiace po porode a mam 5 kil navyše, velke brucho... Mam zdraveho syna, dve dcery a milujuceho chlapa. Ak mu mojich 5 kil navyse vadi a nasiel by si inu.. Nech s paci. Nezabudaj ze nie kazda zena vie schudnúť na predporodnu vahu.. Hormony, stres, genetika.. Nemusi len žrať ako to ty vidis. Troschu empatie. A este jedna rada, chlapi nemaju radi take premudrele fifleny ako si ty. Pekný den