že vraj mám schudnúť

Príspevok v téme: že vraj mám schudnúť
alex22

ahojte,
bola som v telefon. kontakte s mužom, 40ročný, ja 30+, kamoškin známy, pricestoval za mnou, videli sme sa, dostala som pozitívny feedback, bolo nám dobre spolu, potom som išla ja za ním, podotýkam, nič medzi nami fyzické nebolo, bolo fajn, na výlete sme boli, avšak potom mi napísal že nevie ako mi to má dať vedieť, ale že keby som schudla, tak máme super vzťah, nie som tučná, ale rozhodne som typ krv a mlieko...
aký máte na toto názor? ja som mu, že ho chápem, ale v tom prípade zostaňme kamaráti, ak je za, on že dobre, no píše mi nadalej, už aj volal, stále mi dáva najavo sympatie, mám zmiešané názory

ModraObloha

Majjra prečo by si nemal všímať povahu? Však sama autorka napísala že okrem toho že ma podla neho kila navyše by si rozumeli.. to znamená že asi sa povahovo či charakterovo zhodujú inak by s nou asi nechcel byť, a kedže váha není zas tak problém tak čo je na tom... On môže byť trochu tolerantnejší a ona môže (ak je aj jej s ním dobre) pre to niečo urobiť a trošku zapracovať.. samozrejme aj ona môže mať výčitky no neni to nič podla mna neskutočné.. niektorí ludia maju take požiadavky že toto je minimum..

Majjra

Neviem, či by bol taký vzťah super, keď si nevšíma to aká si, ale tvoju postavu. To mi príde tak trocha cez

mylady

Podla seba tucna nie si podla neho asi (trochu) ano. Muzske oko je vseobecne zial voci zenam kritickejsie ako zenske voci muzom, ako to tu uz bolo spomenute. Zeny viac stoleruju brusko ci plesinu ked im je chlap sympaticky, ako naopak, aj ked nie kazdy chlap to vie tej zene povedat, skor si to len pomyslia, ale je vela takých co idu aj s baculkou, no tajne snivaju o modelkách. Ale inak ked si aj ty sympaticka jemu, zjavne on si na vzhĺade zeny potrpi a je od neho pekne ze ti to povedal este pred vztahom aj ked to nie je prijemne pocut od dakoho s kym nam je dobre. Kedze mas po 30, tvoja postava uz asi ina nebude, chudnut len koli holubovi na streche je blbost a ked si spokojna sama so sebou tak neries. A jemu povedz ze ked ta bude sudit za kila, tak ty jeho budes sudit za centimetre.

Juris

Asi počíta s tým že vo vzťahu ešte priberies, väčšinou ženy vo vzťahu priberú. Tiež mám rovnaké skúsenosti ako antitucko, aj obidve byvalky aj terajšia priatelka vo vzťahu nabrali. Preto si muži vyberaju na začiatku štíhlejšie.

nalanala

alex22 prekvapuje ma, že ešte nad ním vôbec uvažuješ...na začiatku má byť vzájomná príťažlivosť medzi dvoma a nie takéto trápne poznámky, má to byť príjemné, žena sa má cítiť chcená a nie dotknutá, nie na silu, ale prirodzene, asi keď tu píšeš, tak cítiš, že to nie je ono...na čo otázky,keď tvoje ja pozná odpoveď?

SofiaElla

teraz sa ospravedlním za spam - k téme som reagovala, toto bude k inej "téme"
ahjaj: myslím, že problém dobreuz je v jeho nevedomosti, plytkosti, neznášanlivosti (ako seba, tak aj iných). Mnohí ľudia tu hľadajú zdravý názor a tento týpek len popíše "hovadiny". Ešte som nečítala, že by niekomu konštruktívne poradil alebo sa aspoň o to snažil. Uráža koho sa dá, dokonca aj koho sa nedá. Ak je najhoršie, tak začne byť paranoidný - jemu všetci chceme ublížiť. Sebareflexia 0 bodov. Nuž, kto sa s ním má baviť? Áno, neuznávam, aby sa proti nemu zakladali nejaké témy, ale komu niet rady, tomu niet pomoci.

ahjajjaj

zle už: to je na tom, keď sa reaguje, odchýli sa tým od prvotnej témy. Potom sú príspevky iba bojom medzi dobreuz a človekom, ktorý naňho reaguje.
Teraz tu zareagovala petroneta totálne zbytočne. Mala sa na to vykašľať a nechať ho. Témou predsa nie je dobreuz a ako sa správa k ľuďom, ale autorka témy. (Inak blahoželám k schudnutiu. :-))
Ak sa bude reagovať na nevhodné reči, iba sa tým budú posilňovať. Ak sa zareaguje na konštruktívnu pripomienku a vhodne podanú, bude sa posilňovať tá.
Autorka témy by nemala schudnúť kvôli svojmu objavu, keď sa sama cíti dobre vo svojej koži.
Pokiaľ viem, Petru našiel partner, ešte keď vážila o 9 kíl viac, takže dobrý príklad. A tiež to asi nebol jej priateľ, ktorý od nej chcel, aby schudla, chcela to sama.
A že po traume, ktorá ju postihla a v prechode bez ochrany hormónov pribrala 13 kíl, to sa dá pochopiť.
predpokladám, že aj dokopy schudne len tých 13 a viac to nebude....:-)

SofiaElla

v prvom rade - ak sa cítiš tučná (neklaďme si zbytočne servítky cez ústa), tak si. Nebola by to pravda len v prípade, že by si bola anorektička - to ale nie si. Ak niekto prioritne zohľadňuje postavu (uvedom si, že taký človek môže byť dosť povrchný), musíš to akceptovať, ale vieš ho napriek tomu presvedčiť o svojich kvalitách svojej osobnosti. Postava je menej závažný problém, keďže ju vieš priamo ovplyvniť. Horšie by to bolo, keby išlo napr. o výšku, nejakú vrodenú vadu, nejaký psychomatický problém atď. .
Skúšaj a športuj - leto je aj na to stvorené ;)

petronneta

dobreuž, v prechode a po smrti manžela som naozaj na seba nabrala aj 13 kíl. Od januára si však dávam záležať aj na pohybe aj na jedle, a keď som na Nový rok vážila pri výške 173 cm 81 kíl, teraz je to 72. Myslím že váha 72 kíl pri výške 173 cm je pre 47 ročnú ženu nie až taká zlá, aby sa nazývala tučnou. Cieľom je síce 67, len to teraz už ide akosi oveľa pomalšie...

zle uz

dobreuz tak a po tejto odpovedi si precitaj tvoje prispevky v teme, zacni rozmyslat, daj si ginko bilobu a hadam ti to docvakne