ahojte,
bola som v telefon. kontakte s mužom, 40ročný, ja 30+, kamoškin známy, pricestoval za mnou, videli sme sa, dostala som pozitívny feedback, bolo nám dobre spolu, potom som išla ja za ním, podotýkam, nič medzi nami fyzické nebolo, bolo fajn, na výlete sme boli, avšak potom mi napísal že nevie ako mi to má dať vedieť, ale že keby som schudla, tak máme super vzťah, nie som tučná, ale rozhodne som typ krv a mlieko...
aký máte na toto názor? ja som mu, že ho chápem, ale v tom prípade zostaňme kamaráti, ak je za, on že dobre, no píše mi nadalej, už aj volal, stále mi dáva najavo sympatie, mám zmiešané názory
že vraj mám schudnúť
Všetko záleží od toho ako sa ty cítiš, ak sa ty cítiš takto dobre tak by som sa tým netrápila, keď chudnúť tak kvôli sebe, nie kvôli chlapovi
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
To už musí byť na tebe, či chceš kvôli nejakému chlapovi schudnúť. No jednoznačne by som to nikdy žiadne slečne nepovedal. Keď keď sa mi raz dievča páči, tak asi také, aké som spoznal..
inak typický prístup manipulátora vo vzťahu. Očarí a povie, že by to bolo ideálne, keby... a dá podmienku. Ale ani vtedy to nebude ideálne. Ani vtedy nebude zamilovaný do Teba, aj vtedy budeš iba akože kamoška s výhodami, vlastne mu pôjde iba o výhody.
Nabudúce tinapíše ten akože kamoš, že si už našiel frajerku, síce sa s ňou nerozpráva tak dobre ako s tebou, ale je aspoň štíhla?
Tak ty mu povedz, ze keby on mal aspon 30 centimetrovy, tiez by ste mohli mat super vztah :)
takého povrchného ani za kamoša
Ja celkom nerozumiem. Ved je vsetko tak, ako ste sa dohodli. Dohodli ste sa, ze budete kamarati a kamarati si podla mna aj pisu aj volaju :-)
Kolko vlastne vazis a merias?
Asi ta kontroluje, ci si uz schudla, lebo to sa da za tyzden. Nabuduce bude potrebne, aby si TY urobila co, aby ste mali super vztah?
ahoj alex, ja by som mu naznačila, že aj podľa Teba by ste boli ideálny pár, až na to, že máš rada, keď má chlap inú farbu očí....ale v dnešnom svete to problém nie je, existujú predsa farebné kontaktné šošovky... takže začneš s diétou a chudnutím, akonáhle on začne tie šošovky nosiť....