Svedectvá o nebi

Nighthawk

A riekol mi: Tieto slová sú verné a pravdivé. A Pán Bôh svätých (duchov) a prorokov poslal svojho anjela, aby ukázal svojim sluhom, čo sa musí stať naskore. 7 A hľa, prijdem skoro! Blahoslavený, kto ostríha slová proroctva tejto knihy. 8 A ja, Ján, som to videl a počul. A keď som to počul a videl, padol som, aby som sa klaňal pred nohami anjela, ktorý mi to ukazoval. 9 Ale mi povedal: Hľaď, neurob toho! Lebo som tvoj spolusluha a tvojich bratov prorokov a tých, ktorí ostríhajú slová tejto knihy. Bohu sa klaňaj! 10 A riekol mi: Nezapečať slov proroctva tejto knihy, lebo čas je blízko. 11 Kto robí neprávosť, nech len robí neprávosť ešte; a kto špiní, nech špiní ešte; a spravedlivý nech činí spravedlivosť ešte, a svätý nech sa posvätí ešte. 12 A hľa, prijdem skoro a moja odplata so mnou, aby som odplatil jednému každému podľa toho, jaký bude jeho skutok. 13 Ja som Alfa i Omega, počiatok i koniec, prvý i posledný. 14 Blahoslavení, ktorí (perú svoje rúcha a) činia jeho prikázania, aby mali právo k drevu života a aby vošli bránami do mesta. 15 A vonku budú psi a čarodejníci a smilníci a vrahovia a modlári a každý, kto má rád a činí lož. 16 Ja, Ježiš, som poslal svojho anjela, aby vám toto svedčil po sboroch. Ja som koreň a rod Dávidov, hviezda, jasná a ranná. 17 A Duch a nevesta hovoria: Prijdi! A ten, kto počuje, nech povie: Prijdi! A kto žízni, nech prijde, a kto chce, nech berie vodu života zadarmo. Zjavenie Jána Biblia.

rraan

ako ja som presveceny ze vsetko co robym je vedene bohom a spravne ako vylucujem totalne ze by ma v niecom dokazal zmilyt v mojich skutooch niekto ako je diabol proste vylucujem ze by ma niejaky vymiskeny diabo dokazal pomilit v skutkoch ktore robym proste nemozne

Izaias 53

rraan si mimo..dovolím si citovať Ježiša z evanjelii..."a budú uvrhnutí do zovnútornej tmy, kde bude plač a škrípanie zubami "...
a bacha na jednu vec ktorú hovoril Pavol..VYPADLI STE Z MILOSTI AK SA CHCETE OSPRAVEDLŇOVAŤ SKUTKAMI..KRITUS VÁM NIČ NEPOMOHOL.
Takže ak si myslíš že Boh všetkých zachráni mýliš sa na celej čiare. Musíš sa znovuzrodiť a nasledovať vedenie Ducha Svätého..Vtedy vieš prijať milosť automaticky a neusiluješ sa konať dobre s tým že Boh ti to počíta...O tomto je príbeh márnotratného syna ktorý rozprával samotný Ježiš. Máš tam zachytené úsilie o milosť zo skutkov a milosť skrze obeť ..a tam je zachytené že starší syn nebol psasený lebo je napísané že nechcel vojsť..ale ako stále vravím dookola..Duch Svätý..ináč budeš ja ´k učeníci ktorí do letníc-vyliatia a naplnenia sa Duchom Svätým absolútne nič nechápali..ani raz v celej Biblii Ježiša nechápali..až ked prišiel Svätý Duch..jedine Peter mal raz svetlú chvíľku aj to ho Ježiš hneď usvedčil že to mu Boh zjavil...Ľudia prijmite to...Obeť-krv ..ináč nikto z Vás neuvidí nebo.

rraan

a ako bohu vo vsetkum bez najmensych pochybnosti dvoverujem ze kroky ktore robim su nim vedene a on ma vlastne vedie celym zivotom a ak by sa rozhodol somnov akokolvek primem to a budem veryt ze je to spravne lebo on je dokonaly tak nemam dovod pochybovat o jeho rozhodnutiach

rraan

ako neviem kde hovoryl mozno mas viac informacii aj keby peklo existovalo ta ja nemam najmensich pochyb ze boh nedopusti aby sa niekto tam dostal lebo boh je dokonaly nepozna hnev opliva nekonecnov laskov odpusta nepozna pomstu a som bez najmensych pochyb presveceny ze kazdeho po smrti spasy ako hnev pomsta nenavys to su ludske slabosti a milne obvinuju boha ze aj on je taky ale on kazdeho miluje nekonecnov laskov ved v vsetci sme jeho deti a sme nim stvoreny.

rraan

ako nebo moze bit ale peklo o pekle jezis nic nehovoryl a co viem boh opliva nekonecnov laskov tak nezda sa mi ze by dopustil aby niekto po smrti trpel ako ja nemam najmensych pochyb ze boh by niekedy dopustil aby som trpel alebo aby sa mi stalo nieco zle v tom moje presvecenie nikto nenastrby.

rraan

ako neviem preco ludia tuzia stale len aby sa mat len co najlepsie ked teoreticky zoberem ze bi som mal trpiet ako ze aj po smrti alebo za zivota a navyky no tak co vzal by som udel ktory mi bol nadeleny a trpel by som ked aj navyky.