Svedectvá o nebi

rraan

ako pisem lebo obvinuju boha stoho ze v hneve dokaze niekoho poslat na vecne utrpenie a to sa mi nepaci ked niekoho takto obvinuju

rraan

ako k tomu hnevu ja si este mislim a som stopercent presveceny ze boh sa nanikoho nedokaze hnevat lebo on je cista laska a ak mu pripisuju z minulosti nieco zle ja proste tomu neverym ze nieco spravyl v hneve ak nieco spravyl co si ludia mislia tak si mislim ze mal nato dovod a vedel dobre preco to roby ale neverym ze to bolo v hneve tak to citim.

rraan

a este som cital ze prosit boha o nieco ja osobne by som si nedovolil boha o nieco prosit alebo od neho ocakavat zda sa mi to trufale on je spravodlivy tak co mi nadely s pokorov primem anebudem ani najmenej o tom pochybovat

rraan

pred chvylkov som natrafil ze niekto pomileny napisal ze bozi hnev ako riadna sprostost hnev je smrtelny hryech tak zeby boh niekedy spachal smrtelny hryech

rraan

salamistka preco si mislis ze na zemi je peklo ja to vnimam ze na zemi je krasne a vlastne ved zivot prinasa kazdov sekundov neskutocne radosti a potesenie pre cloveka a clovek sa tak ma stale s coho radovat ako deju sa aj chyby ake ja si mislim ze to sa casom da do poriadku cesta k cielu je niekedy tazka netreba si v zivote vyberat len tu lahku cestu.

rraan

ale ja si mislim ze dobro bi nikdy nepripustilo aby vzniklo peklo lebo dobro ma obrovsku sylu a aj ten najmensy dobry skutok ma neskutocnu sylu oproti milionu zlych skutkov

rraan

a este si mislim ze keby peklo existovalo tak keby v neho nik neveryl a kazdy mislel a veryl v dobro tak tym obrovskym mislenim v dobro by zaniklo naopak ak by sa nasli ludia ktory by v peklo veryli tak by ho tim posilnovaly a davali mu tym ze v pelklo veria sylu a cim viac ludi by v peklo verylo tym by bolo sylnejsie

rraan

ja v zlo neverim iba v dobro ale to vlastne robia ludia zle skutky ja verym ze aj v tom najhorsom cloveku je nieco dobre a keby vsetci ludiaa naokolo neho konali dobro pomahaly si navzajom tak aj ten zly clovek by si vlastne uvedomil ze nieje dobre robit zle a vlastne nasvete bi bolo len dobro vsetci by mali pokoj v dusy rozdavali by lasku vsade naokolo