Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svedectvá o nebi

swistica

Tieto akoze spomienky z druheho sveta nie su nic ine ako aktivita mozgovych buniek. Nieco na tom style, ako ked sa nam sniva. Zda sa nam,ze sen trva niekolko minut a pritom su to len stotiny sekund.Toto co sa deje s mozgom pred smrtou, je vlastne obranna reakcia mozgovych buniek. Napriek tomu,co som napisala , v existenciu neba verim. Akurat to nema nic spolocne s tym,co hovoria ludia,ktori akoze to nebo videli. To je len aktivita neuronov :-)

rraan

a ako ja sa v zivote nesnazim nikomu zapacit nech ma bere kazdy ako chce ani bohu sa nesnazim zapacit berem to tak ze ak sa mu nepacim tak sa nic nedeje

rraan

ja od boha ani od nikoho ni neocakavam to ak nie ale nepacia sa mi niektore veci ktore ludia robia to ze niekoho trestajeu za jeho pochybenia ano ak niekto nieco spravy zle tak postarat sa oto aby to nabuduce nespravyl ale trestat ho zat to podla mna treba odpustat a ked ho uz zavru do vazania tak aby sa tam k nemu spravali s uctov a dvostojne

Izaias 53

Raan myslím tie skutky ktoré robíš preto lebo si myslíš že sa nimi zapáčiš Bohu.. Alebo tie ktoré robíš preto lebo si myslíš že ti Boh za to niečo dá ?

rraan

ak mas na misli skutky ze co tu pisem tak len preto lebo niektory sa snazia ludi strasit peklom a ja som nazoru ze nikto by nemal nikoho strasit a vyhrazat sa niekomu ak ho nepodporys dobrym slovom a nezistne mu nepomozes tak strasit ho tym ze niekedy pojde do pekla asi na psichike niektorych ludi neprida

rraan

ako ak som spravne pochopil tak to tvrdia ludia a ludia sa mozu milit ak mi to povie boh tak to budem brat do uvahy ale zatial mi to nepovedal.