Dnešné babenky

Príspevok v téme: Dnešné babenky
Jeffoo

Nazdar.

Rozhodol som sa že vytvorím takú menšiu diskusiu, chcem poznať váš názor na dnešné baby od veku 16-20 rokov. Nie každé sú rovnaké takže si to netreba brať k srdcu len poslednú dobu mám veľmi zlé skúsenosti.

Ide v krátkosti o to že každá sa hrá že zjedla múdrosť sveta, že dokáže čokoľkvek.. popritom je to baba ktorá na SŠ prepadala, nadáva, fajčí, pije, ohovára jedna radosť, pekná je, ale má akné a preto na seba najebe pol kila makeupu aby vezrala k svetu.. Frajerov strieda jedna radosť.. Za mňa takýto názor, a budem rád ak si budem môcť prečítať aj názory iných.

Ananaska

Ja si myslim, že sebavedomie a celkový pohľad na seba samu sa dedí z matky na dcéru. Preto je veľa pekných dievčat a žien bez sebavedomia a opačne..ja nemám rada ak niekto povie, že je nejaká žena škaredá, lebo každa sme svojim spôsobom pekná, ale asi nieje nič horšie ako keď dievča nieje žiadna krásavica, no je natoľko namyslená až protivná, až sa na to nedá pozerať.

ppc

tak niekto zaujme intelektom a prirodzenou krasou a niekto sa musi kurvit a kydat na seba kilo mejkapu aby si ho vobec niekto vsimol (: tak si uzi tych doktorkov

pp

Hehe len sa smejem ake klišé tu pada. Ja sa malujem, som chudá, priam vyziabnuta a rada sa oblecem aj inak ako do rifli a cuduj sa svete, nepozerajú po mne len ucnovkari ale aj doktori, pravnici apod., usmievajú sa a pozyvaju von, vypisuju na fb apod. Ked chcem tak sa namalujem viac ako je potrebne a to uz tu zavist mozte krajat, hlavne v podniku vecer kde su same skupinky žien, prevazne single alebo rozvedene a tiez nie su ucnice ale studovane. Za mnou chodia po radu pravnicky a manazerky, ako schudnut apod. Lebo ich úspešní manzelia chcu mat pri sebe atraktívnu partnerku, no čuduj sa svete, hrozné voľačo :)

profilnazoznamke

Nie som inteligentná.
Iba pekná.
Mám dlhé štíhle nohy.
A dá sa so mnou aj porozprávať.
O počasí.

Kutasik

Ale ved aj zlatokopka sa o seba stara nie?
;)
Starat sa o seba neznamena ze sa pekne obleciem a necham si narast bradu.to aj pipky sa staraju o seba solarkom a botoxom manikura pedikura a potom po case odsavanie tuku,takto sa starat moze o seba kazdy(nehovorim ze tak vsetci robia ,ale vacsina zlatokopiek a metrosexualov,avsak poznal som hednu firnesku co bola zlatokopka ale aj tak to bolo vidiet,:silikony,botox,usta...) ,tu je potom otazka ci je to vobec “pekne sa upravit a starat sa o seba” hold kazdy mame iny vkus,je mi to jedno ,nestaram sa len vyjadrujem svoj nazor na to “co je dneska in” a pekne.
Coskoro bude nieco ine,a tito ludia pojdu ovce so stadom,ja si idem svojou cestou a tu nezmenim a mam to v pazi,zenske si vyberam podla svojich kriterii.
Nechaj tak ked sa Vam to paci uzivaj te,ja vas mam v prdelx a myslim si svoje ;))
Stravil som 2roky na juhu europy a nie dakujem nikdy viac,bol som tam povazovany za posledneho chudaku a pritom som zarabal 2x viac ako oni,som rad naspat v strednej eu :) ale to uz som mimo temy ;) pardon,asi to teplo mi ide ba hlavu ;)
Prijemny den

Cloo2

Jasné že kto ide so zlatokopkou tak mu ide o sex alebo už nevie čo s peniazmi. Však s takou si nemá ani čo povedať. Doma bordel, nenavarené, ale hlavne že sa za ňou nadržaní 50tnici obzerajú na ulici, že oloo :)
By som ju musela prizabiť keby ja makám ako muľa v robote a ona si za tie peniaze vyvaľuje to umelé vyziabnuté telo kdesi na pláži :D

Jeffoo

Kutasik, akože vy asi naozaj neviete čo chcete niektorí. Mám na mysli teba, akože čo je na tom zlé že chalan sa o seba stará. Také chalana poznáš len tak že si ho videl, a to že sa učese, dá si košeľu čo je na tom zlé ? Akože toto bolo také divné ale no dobre..

Akože zdá sa mi že si to myslel na mňa, ale tak od 16 rokov vyrastám sám a o mňa sa nikto nestaral takže vieš, je to taký výsmech do očí, aj keď cez internet ale nepadne to zrovna dobre.

Zlatokopku chce len chlap ktorý má v hlave nasraté. A vieš prečo ? Pretože inteligentný človek a človek na úrovni sa pudmi ovplyvňovať nenehá takže len toľko. A je to doslova platenie za to že je niekto so mnou akože to je dosť divné, a odporné.

Cloo2, no konečne kto to má v hlave usporiadané tak ti poviem. Akože ja neviem čo niektorí v živote hľadáte ale za všetkým je iba sex a nič iné. Všade iba to, a aj to je otázka zlatokopiek. 100 ľudí 100 chutí ale niekedy sa nedá vyhovovať každému viete. Každý si na každého urobí názor aj cez to že ho nepozná a videl ho raz, len ide o to že ja takéto ženy poznám a sú to osobné skúsenosti. Ja som preto založil túto tému.

Oloo, no jedine hlupák by chcel takú tak ti poviem. Akože ak je frajerka na to že sa s ňou máš chváliť po meste tak to je dosť úbohé.

Niekedy sa mi zastáva rozum čo za hlúposti sem niekto dokáže napísať. A Oloo, keď spomínaš že na zlatokopky nadáva ten kto si ich nemôže dovoliť, tak ty si ich tiež nemôžeš dovoliť, pretože kebyže si mohol tak by si názor zmeil. O to ide. Len toľko, amen.