Dnešné babenky

Príspevok v téme: Dnešné babenky
Jeffoo

Nazdar.

Rozhodol som sa že vytvorím takú menšiu diskusiu, chcem poznať váš názor na dnešné baby od veku 16-20 rokov. Nie každé sú rovnaké takže si to netreba brať k srdcu len poslednú dobu mám veľmi zlé skúsenosti.

Ide v krátkosti o to že každá sa hrá že zjedla múdrosť sveta, že dokáže čokoľkvek.. popritom je to baba ktorá na SŠ prepadala, nadáva, fajčí, pije, ohovára jedna radosť, pekná je, ale má akné a preto na seba najebe pol kila makeupu aby vezrala k svetu.. Frajerov strieda jedna radosť.. Za mňa takýto názor, a budem rád ak si budem môcť prečítať aj názory iných.

Kutasik

Oloo!!
Presne,nie ze by som si ich nemohol dovolit,mne sa jednoducho plastikove pipky vyslovene hnusia.
Botox v papule,silokony,namalovana,nic extra telo (stihla) tvari sa ze he cool a nad vecou.mne sa take hnusia.radcsej priemernu milu zensku ktora sa stara o telo(nie kozmetikou,ale sportom).
To iste aj chlapi:metrosexual dava na seba kosielku aby zakryl velke brucho,geluje vlasy,cese bradu atd miesto toho aby sa zameral na spravne hodnoty..taki ludia nevedia nic iba sa akoze paradit ale zenska varit nevie,bordel ma v byte a chlap nevie nic urobit,srat na takych ;)
Neviem co tu riesite,vzdy som pozeral po zenach min 25+ aj ked som mal18, zivot ich casom trochu nauci.zbytocna tema

Cloo2

A čo by si z takej mal? Celý deň by behala po nákupoch a v noci po sexe by ti tak otrčila ruku nech jej tam dáš ďalšie peniaze. To máš to isté ako keby si ostal sám s tým rozdielom že by si aj ušetril. Inak neviem či sú také ženy vhodné na predvádzanie. Otvorí hubu a si budeš trieskať hlavu o stenu aká je sprostá.
To Vám už nestačia prirodzene pekné, inteligentné ženy? Či také je ťažké dostať, keď nie sú finančne odkázané na druhých? :)

Oloo

Väčšina chlapov by chcela zmalovanú vždy dokonale upravenú zlatokopku po ktorej sa každý na ulici otočí a ktorú každý chlap závidí.
Ale málo kto si ju môže dovoliť živit tak potom len tu na fóre vyplakávame že nikoho nemáme hehe že jeffo

mysli

Simiona praveze taky s nizkym vzdelanim idu najviac po zmalovanych pipkach. Lebo nizke IQ ale vtak ma nadrzany vkuse ako cierni bratia z osad.
Robotnici, maliari, stavbari, murari, instalateri, vodari ..tych takr zeny pritahuju
Cecky a zadky, hole stehna, prsia von, zmalivana papuľa, apod.

Jeffoo

Oloo tak toto ani nemysli vážne čo si z huby vypustil :D Akože prepáč ale toto je aj na mňa moc čo si práve povedal :D Nemôžu ? Hej ? A ona jediné čo urobí že sa vyspí s každým a potom chce peniaze od chlapa ktorý nadobudol všetok svoj majetok svojou prácou.. Akože normálne si ma vytočil ako :D

Jeffoo

simiona, ja žiaľ by som toto nikdy neurobil a ani ma to nenapadlo. A vieš prečo balia také baby ? Pretože žijú teraz a nemyslia do budúcnosti a neviem ako by som si ja predstavil život s takým dievčaťom čo poriadne ani navariť nevie, a nie to ešte aby nepila keď je tehotná o to ide. Ja už neviem kto má čo v hlavne ale mysím si že to prečo je balí je snáď jasné.. Nie každý chce vzťah nho..

swistica, ja to nehovorím preto len ma to zaráža že čo to komu dá že sa chová ako človek na úrovni a robí sa že neviem aká je super keď popritom nič v živote nedokázala ? O to ide vieš, má všetko od rodičov, a ona ide niečo hovoriť o peniazoch.. Ja si nemyslím že je "mladšia" generácia horšia pretože sám mám toľko rokov to je dôvod prečo som založil túto tému.

Aj ten Instagram je zlo, pretože baby si myslia že pokiaľ má niekto namakaný profil tak je úplný frajer, ale to už dávno nie je zmysel života. No teda pre mladých asi áno (: ... Sám som mladý, a nechápem toto čo to komu dá. Viete len je to troška nepomer, keď chlapec ako ja sa pochváli na Instagrame dobrým vysvedčením a ostatný sa chvália tým ako sa idú ožrať tak to je troška rozdiel tiež. A dosť podstatný.

Takmer celé moje okolie sa takto správa takže preto je tu táto téma.

swistica

Ved takato tema tu uz nedavno bola. Akurat to nebolo zamerane na ,,babenky,, ale na celu mladu generaciu. Tak napisem znovu to iste: Kazda generacia si mysli,ze ta mladsia od nej je horsia. A plati to pre vsetky pohlavia. A pre autora este doplnim, ze velmi zalezi v akych kruhoch sa pohybuje. Co takto najst si inteligentnejsie kamosky a s tymito sa nezaoberat?

simiona

Súhlasím s Cloo2.

Chlapi všade hovoria, že sa im nepáčia tie vulgárne a vyzzvave typy dievčat, ale presne po takých idú.

Mne sa, už je to dávnejšie, páčil chlapec. Bol z väčšej rodiny, čiže neboli bohatí. Mal staré, niekoľkoročné ojazdené auto, ktoré kúpil z druhej ruky. Pracoval ako robotník, rovnako ako ja. Vedeli sme sa dobre porozprávať, baviť, žartovat. Keď so mnou hovoril, často sa červenal, hovoril, ako ako mu chýba laska, ako mu chýba spriaznena duša. Fakt som si myslela, že sa mu páčim.

A on namiesto toho, aby ma niekam pozval, začal baliť na instagrame nejakú zmaľovanu babu, čo sa tam fotí s výstrihom po pupok alebo v plávkach, pritom črty tváre má tak nesumerne, že jej nepomohlo ani kilo make-upu. Keby aspoň mala dobrú povahu. Ale len ho zneužívala, bez toho, aby sa mu poďakovala a robila z neho pred ostatnými svojho šaška.

Ale to som bola vtedy naivná. Už sa to zdá dávno.