Kupa auta na balenie zien

Príspevok v téme: Kupa auta na balenie zien
AkeAuto

Ahojte, idem kúpiť auto ktoré bude mat len jednu primárnu úlohu a to aby sa na neho lepili ženy. Auto na bežné jazdenie už mám.
Aké auto kúpiť, značku, typ ? SUV alebo skôr niečo športové ?
Viem že ženy letia na BMW ale teraz som sa niekde dočítal že aj na JEEP čo ma celkom prekvapilo... Cenový strop tak do 60 tisíc.
Určite jazdené kedže tam kúpim luxusnejší pár ročný model za polovičnú cenu...
Poradte, ďakujem

SofiaElla

vidíš Sofkaskvelá - ako sa ideš posra-ť z môjho príspevku. Tak to je. Nech si akákoľvek Sofinka - do budúcnosti len ja určujem, na čo budeš reagovať a na čom sa ja budem baviť. Lebo ty si priamo závislá na mne. Inak by si neimitovala mňa takmer všade.
Ale to je už aj iný príbeh, moja. Som zvedavá, čo ďalšie dáš, fakt ma to začína baviť.

SoffiaSkvela

hlúpa fena autá v pešej zóne, omg vypatlaná fena
veterán, retro, uchováš hodnotu a ešte pofajčí bez gumy

clooo

Nerieš až tak značku, ale cenu. Ženské majú čuch na peniaze, resp. na peňažnú hodnotu vecí a hneď zistia, koľko si do auta približne investoval. Zrejme sa budeš musieť rozhodovať medzi Audi a BMW.

SofiaElla

Treba ešte doplniť kategóriu žien, ktorú chceš oslniť, či sa s tým autom mieniš promenádovať v centre mesta (teda iba v pešej zóne - na to treba excelentné auto), alebo aj mimo centier - vtedy stačí aj dobrá sklápačka na sedadle. Nezabudni na kondóm v otváracom šuflíku.