Ahojte, idem kúpiť auto ktoré bude mat len jednu primárnu úlohu a to aby sa na neho lepili ženy. Auto na bežné jazdenie už mám.
Aké auto kúpiť, značku, typ ? SUV alebo skôr niečo športové ?
Viem že ženy letia na BMW ale teraz som sa niekde dočítal že aj na JEEP čo ma celkom prekvapilo... Cenový strop tak do 60 tisíc.
Určite jazdené kedže tam kúpim luxusnejší pár ročný model za polovičnú cenu...
Poradte, ďakujem
Kupa auta na balenie zien
Samozrejme mas pravdu ,ked su peniaze mas skoro vsetko.A vela stastia pri vybere auta.
Áno, tu ide o to aby som sa vozil s peknými ženami a neschopní chlapci len závideli a ohovárali :)))
Na byt som si už zarobil tak sa treba posunúť niekde ďalej...
Mám kamoša ktorý má 7 mičkový bavorák, to nám stačí len zastaviť večer pri ženách a už máme plné auto :)))
Pocit peňazí je na nezaplatenie...
skor ide o zivotny styl,vyhovuje mu to...
To budu drahe tutkacky, a chodit do bordelu by sa ti nevyplatilo viac? Prepocitaj si to. A chodit tam na starej skodovke.
A suhlasim s tu panom nizsie,vsetko zalezi od penazi....
Jednoznacne kabriolet.Nieco od mercedesu.Dnes mali zraz kabrioleti v nemecku kde som.Hadam aj 50 ich bolo.Vsetko dostupne auticka,co sa tyka ceny.Ale ked chces byt za ozajstneho frajera tak jednozacne nove a urcite nieco od AMG ale pocitaj tak cez 200 000 EUR aj viac.Ale majitelia tychto aut nemaju potrebu balit zeny.Kazdeho cava,frajera,nemca co som tu videl mal vedla na sedadle staru rasplu(manzelku).Mebudes stastny ...ver mi.
Haha pofajat ma mozes hehe
Vies co mi mozes cupka