Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kupa auta na balenie zien

Príspevok v téme: Kupa auta na balenie zien
AkeAuto

Ahojte, idem kúpiť auto ktoré bude mat len jednu primárnu úlohu a to aby sa na neho lepili ženy. Auto na bežné jazdenie už mám.
Aké auto kúpiť, značku, typ ? SUV alebo skôr niečo športové ?
Viem že ženy letia na BMW ale teraz som sa niekde dočítal že aj na JEEP čo ma celkom prekvapilo... Cenový strop tak do 60 tisíc.
Určite jazdené kedže tam kúpim luxusnejší pár ročný model za polovičnú cenu...
Poradte, ďakujem

janemamauto

ja auto nemám a ženám to nevadí :) očividne je to o trochu niečom inom a ak to nemáš a nutne potrebuješ auto aby si si to vykompenzoval, tak je mi ťa ľúto...

lebo s autom prilákaš len také typy, ktoré ťa budú chcieť len pre peniaze.. to chceš?

AkeAuto

Ja som bol tiež prekvapený lebo Jeep moc nemusím ale je to originál z nejakého prieskumu:

Mysleli by ste si, že na prvom mieste bude Audi, Ferrari či BMW? Omyl. Najväčšiu šancu na správu majú podľa zoznamky Zoosk tí užívatelia, ktorí sú na svojej fotke aj s autom značky... Jeep. Presne tak, užívatelia s Jeepom na fotke dostávajú v priemere o 250% správ viac. Na druhom mieste BMW s nárastom 149%.

huahua

jeep? to vážne na to idu ženy? :D mne sa tie auta nepáčia príde mi to ako vhodne auto pre horára...
americké veterany sú síce fajn na pohľad ale žeby som sa za ním otočila asi skôr nie.... keď to ma byt auto do počtu, na frajerinu a nemusí byt vyslovene praktické, osobne som za nejake ,,vzhľadom netradicnejsie,, auto ktoré si hneď všimnú -buď farbou alebo kabriolet, určite nie limuzíny a suv cierna-biela-strieborná, tie už sú všade, už to nie je nieco neobvykle... napríklad kabriolet mercedes v modrej metalize (netradičná farba ale pritom stále elegantna), okej mohol by byt aj biely, tých nie je až tak veľa, alebo nedávno som videla auto v čokoládovej farbe a raz jedno v takej tej vojenskej zelenej a tie si jednoducho všimneš že sú iné než ostatne auta, k tomu pridaj nejaku lepšiu značku a mas víťaza...
samozrejme s tými farbami zas opatrne :D myslím že žiadna by si nechcela sadnut vyslovene do žlto-kanarikoveho a podobne...

Jeepista

Si ma normalne rozosmial. Ja som si kupil pred 2 rokmi Jeep, ale novy nie ojazdeny a uz som v nom fikol 2 baby. Uvedomil som si to, az ked som si precital tvoju temu, ale to auto som kvoli tomu nekupoval, ale kvoli praktickosti, ze ako podnikatel v nom mozem ist na rokovanie, ale aj odviezt tovar. Je fakt velmi silne, priestranne, pohodlne a spolahlive. Na podvozky Jeep sa podla mna nechyta ziadne auto a to som predtym jazdil Q7.

Autickaar

Dosť odveci tipy mu dávate, americké autá určite nie, to je lacnota, po tom ženy nejdú.
Že Ford Mondeo wtf veď to sa prestáva vyrábať lebo to nikto nekupuje.
Určite si kúp za tvoj budget niečo z trojice BMW - Audi - Mercedes, tam nemôžeš stúpiť vedľa.

Haha221

Ahoj. Toto sú autá, ktoré sa mi najviac páčia :D, ale už by si nemohol chodiť s kamarátom. :D ale tak myslím si že také fajn auto je ešte buď ford mondeo alebo Mercedes-Benz. Hentie obrázky sú len autá ktoré sa mi najviac páčia, ale aj keby mám peniaze si ich nekúpim :).

SofiaElla

Presne tak, keď máš peniaze máš auto, pár pipiek a to je celé. Tiež prajem veľa šťastia, bude ho potrebovať.