Kupa auta na balenie zien

Príspevok v téme: Kupa auta na balenie zien
AkeAuto

Ahojte, idem kúpiť auto ktoré bude mat len jednu primárnu úlohu a to aby sa na neho lepili ženy. Auto na bežné jazdenie už mám.
Aké auto kúpiť, značku, typ ? SUV alebo skôr niečo športové ?
Viem že ženy letia na BMW ale teraz som sa niekde dočítal že aj na JEEP čo ma celkom prekvapilo... Cenový strop tak do 60 tisíc.
Určite jazdené kedže tam kúpim luxusnejší pár ročný model za polovičnú cenu...
Poradte, ďakujem

Tutenstein_xD

Tiež mi to tak príde. Chlap, ktorý má peniaze na drahé SUV alebo BMW, Mercedes či Audi, si určite nechodí po rady na Zdravie.sk

atua

@AkeAuto ten co potrebuje balit baby autom tak take auto uz ma... a vobec sa to nepyta na fore zdravie.sk ;) mozno auto mas ale chodis tankovat za 10e od mamy ;)

Tutenstein_xD

janemamauto samozrejme, že ženám nevadí, že chlap nemá auto. Ako som spomínal, jedna baba čo žije v rovnakom meste ako ja má už viacej rokov vzťah a chodí s chalanom, čo nemá vodičák ani auto a ona taktiež. Bývajú od seba 60Km a nie sú spolu vždy a predsa spolu stále chodia.

Žena alebo dievča, ktoré to majú v hlave usporiadané a chovajú sa ako dospelé inteligentné osoby, vôbec nebudú brať ohľad, či má chlap auto alebo nie, ak o toho chlapa majú vážny záujem, tak takéto banality vôbec neriešia. Ak dvaja chcú, vedia si zabezpečiť nejaké auto spolu.

Tutenstein_xD

Autor si kúpy drahý Jeep a potom zistí, že sa mu nejako tie baby nehrnú do auta. Takéto predstavy majú 15 roční pubertiaci, že si jedného dňa kúpia drahé auto, zastavia pri partii báb, ktoré zostanú vlhké a jedna z nich bez akýchkoľvek zbytočných rečí nastúpi a pôjde.

Samozrejme, keď zastaví niekde blízko bordelu, tak určite sa nejaká nájde, ktorá sa odvezie a ešte si bude pýtať peniaze za službičku vykonanú v aute.

Žiadna normálna žena, či baba ti do toho auta nenastúpi, ani keby si jej chcel dať na ruku 200€. Ženy, či baby sú v dnešnej dobre veľmi opatrné, pretože vedia, akí úchyláci sa pohybujú po svete a s cudzími chlapmi si nebudú špiniť ruky. Je iné, ak by si sa s nejakou poznal nejaký čas a chcel by si ju niekam "odviesť" na svojom drahom aute.

huahua

nebol to prieskum so snahou o reklamu? na zvýšenie predajnosti? mne sa to nejako nezda, moj otec ma jeep, ale ma aj 63rokov :D a nezda sa mi že by ho balili ženy :D
viem si predstaviť, že by to mohlo byt ked tak to veľké Gcko ktoré tým prieskumom mysleli, ale osobne sa mi to auto vôbec nepaci, pôsobí tak masívne.... ako tank a skôr mi evokuje nejakeho hulvata, ktorý sa nevie vyjadrit je šou súvislou vetou bez nadávky, ak chceš baliť ženy, ktoré sú ako tak na úrovni a nemajú slovník ako zo štvrtej cenovej tak určite nejake elegantnejšie auto

AkeAuto

haha, to vieš že áno, ráno do roboty na siedmu spolu s tebou :)))
prečo, načo, začo netreba riešiť, je to moje rozhodnutie.