Diskutujte :)
Je krása najdôležitejšia a majú ľudia bez sexepílu ťažší život?!
Som krajšya jak ti
Ty diskutuj a nerozkazuj laskavo, ze mame diskutovat!!! My nemozeme za to, ze si skareda tak chod radsej robit nieco uzitocnejsie nez cakat, ze niekto napise, ze krasa nie je dolezita! Aj tak ti to nepomoze. A basta!!!
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Bez sexepílu asi nie... Skôr bez toho aby bol niekto typ, čo dokáže šeckých okolo seba zabávať, čo dokáže (hlavne opačnému pohlaviu) isť na nervy ale žeby to šeci chapali ako srandu (žeby sice nan rozprávali joj ty si kkt - ale mysleli to skôr akože s ním je sranda). A čo dokáže napr. v každej vete použiť dvojzmyselnú narážku...
A keď sa chce z dakou dať dokopy, popripade ma zaujem o sex tak musí byť expert na kódovanie (t. j. požiadať o take veci ale zakodovanym spôsobom... lebo keď nepoužie kódovanie dotyčnú vystraší)
vyhovarat sa na zle detstvo, lutovat sa..to by museli byt cele kontinenty pesimistov
dobreuz-bohužial máš komplex priznaj si to... necítiš sa príťažlivý a hlavne vadí ti to...treba skusit psychologa...
Krása a sexepíl vôbec nieje to isté.
Ja som síce pekný, milión žien mi to povedalo, roky cvičím, mám 190cm ale vplyvom zlého detstva som stále negatívne naladený, večný pesimista, bez sebavedomia, ide zo mňa zlá energia. Takže žiadny sexepíl a žiadne ženy.
Majú ho rozhodne ťažší vo vzťahovej oblasti, ale to nevyhnutne neznamená, že ho majú ťažší celkovo. Život nie sú len partnerské vzťahy
Povedz aj ty, autorka. Podľa mňa to tak nie je.
kde ten clanok zajtra uvidime? porad si sama