Diskutujte :)
Je krása najdôležitejšia a majú ľudia bez sexepílu ťažší život?!
SofiaElla popravde som nečítal tvoje príspevky. Ten môj bol venovaný dobreuz.
SofiaElla môj príspevok nebol smerovaný na teba. Neboj sa nič.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Tutanchamon, neviem presne, na čo reaguješ - začiatok príspevku vyzerá na mňa, zvyšok je mimo toho, čo som ja napísala.
Asi si zmiešal dokopy všetky oblasti života a podľa tvojej skúsenosti ti vyšlo, to, čo ti vyšlo. Ono to zas, ak krása a sebavedomie sú v úplnom rozpore, tak ani krása nepomôže, nech si akékoľvek zlatíčko na pohľad.
Napíšem príbeh. Mala som rovnako peknú kamošku, ako som ja. Na konci strednej a po strednej som s ňou rada chodila von, lebo s nepeknými kamarátkami sa to neoplatilo. Tie boli stále zduté, že si ich nikto nevšíma, že nemajú čo robiť. Šok pre mňa bol, že na túto moju peknú kamarátku síce chlapi "zakopli", ale ona zas nemala vybudovanú žiadnu osobnosť, nebol tam žiadny sexepíl, a scenario sa zopakovalo. Nikto o ňu po pár minútach nemal záujem. Nakoniec som sa najlepšie cítila, keď som išla do spoločnosti s mojou kamoškou, ktorá je na ženy, vkuse sme sa s niekym bavili, nech sme boli kdekoľvek.
Záver: krása pomáha. Pohne ľuďmi, ale len dočasne. Preto svoju osobnosť treba stavať na iných prioritách.
:DDDD bože na tvojich komentároch sa tak neskutočne bavím :D
Každý sa chová k človeku tak, ako si zaslúži. Človek si vie získať rešpekt u ľudí, ale musí to vedieť. Samozrejme, keď sa nájde nejaký človek, čo si nechá skákať po hlave, tak to tak aj vyzerá a je jedno, či je pekný alebo nie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Pekní ľudia majú ľahší život ? A v čom ? V nájdení si partnera ? To je asi tak všetko a čo ďalej ?
Pekní ľudia majú určite ľahší život - ak beriem do úvahy rôzne byrokratické vybavovačky (ktorých je u nás dosť v každom smere). Sexepíl je už niečo iné, ale keďže som presvedčená, že súvisí najmä so sebavedomím jedinca - tak sebavedomí ľudia to majú v živote určite - ani nie ľahšie - ale skôr jednoduchšie. Koniec hlásenia ;)
Krasni ludia maju ťažší zivot hlavne tu na svk kde je vela závisti. Ľudia bez sexepilu maju tazsi zivot lebo malokoho pritiahnu k sebe. Sexepil súvisí podla mňa so sebavedomím na čom sa da pracovať a postupne sa tak stat príťažlivym. Krasa a sexepil malokedy suvisia. Mozno tak u hercov co vsak tiez nemusí byt. Ludia krasni a zároveň so sexepilom to maju vyhrate, kazdy ich ma rád a títo ludia pritahuju svojim sposobom vsetkych, vedia si podmanit davy. Ako vsetko, tak aj krasa je velmi subjektivny pojem. Osobne krasni avsak priemerni ludia co sa tyka práce, vzdelania to maju najhoršie.