Diskutujte :)
Je krása najdôležitejšia a majú ľudia bez sexepílu ťažší život?!
ehm: nemyslim si, ze som mojim pocinom urobila nazornu ukazku, dat kompliment chlapovi, ktory na sebe maka, na tom nevidim nic zle, a ruku na srdce, nikdy v zivote ste sa neobzreli za opacnym pohlavim?:)
Bezsexepilu: mozno ani nevies a magnetom na zeny predsa si, len, mozno sa ta zeny hanbia :)
ponúkam isté služby a mám urobiť 1 minútové video s vysvetlením, o aké služby ide pre akú vekovú kategóriu a pod. Hlasový a vizuálny vnem pre diváka a potencionálneho zákazníka. Pritom so sexom tie služby nič spoločné nemajú.
A áno, budem mať ťažší život, keď nebudem mať dostatok zákazníkov, keď začínam s vlastným biznisom.
Jak vy tu všetko o každom viete, čo koho spraví šťastným, aký je kto šikovný v posteli...
Kde sa dá absolvovať ten veštecký kurz ? Prihlásim sa tiež.
Si zapamätajte že každá osobnosť je maximálne individuálna a takéto zovšeobecňovanie nikam nevedie. Ale vlastne vedie, ku zabíjaniu času na fóre bez výsledku.
najviac sexi je láskavé srdce
Zuzulik, už v skoršom príspevku som písal, že život nie je len o vzťahoch medzi mužom a ženou, takže súhlasím, že danému užívateľovi tieto zárezy v posteli zrejme prinesú len krátkodobú radosť a nevyriešia mu jeho traumy z detstva a pesimizmus a neprinesie mu to dlhodobé šťastie.
Píšeš, že menej pekní ľudia majú kvalitnejšie vzťahy, to je teoreticky možné, ale stále je tu možnosť, že títo ľudia si kvôli výzoru nikdy ten vzťah nenájdu a potom im v živote chýba akýsi pocit naplnenia. Teda aspoň ja sa kvôli tomu dlhodobo cítim akýsi poloprázdny a to aj napriek tomu, že mám dostatok koníčkov, ktorými si viem vyplniť čas.
Ehm otazka nebola ci maju pekni ludia viac zarezov v posteli. Menej pekni ludia maju kvalitnejsie vztahy lebo ked ich uz niekto chce tak je to pre ich dusu. Vztahy postavene len na vyzore vzdy skor ci neskor zunuju. Pozri tohto panka, nejaka sa mu uz ponuka do postele a myslis ze je stastny? Ako pesimista asi moc nie.
No myslím, že Eliška poskytla veľmi názornú odpoveď na tvoju otázku. A tiež jasne dokumentovala, že ženám u mužov záleží len na jednom
Bezsexepilu: Email: EEliska67@gmail.com, len dufam, ze mi tam napises len ty a nie polovica tohto fora:))
Ako ti mám napísať, nejde to :)
Bezsexepilu: ak by si chcel niekedy zlepsit naladu, kludne mi napis, 190cm vysportovany chlap, to je sen skoro kazdej zeny, hned by som ti splnila tvoje tajne zelania:)