Vzťahy sú tu z určitého dôvodu

Príspevok v téme: Vzťahy sú tu z určitého dôvodu
Neo40

Dobrý deň, ahojte,
V poslednom čase toto fórum celkom so záujmom sledujem. Pred určitým časom som sem tam prispel pod nickom Man_76 a ešte v jednej téme pod iným, ale z určitých dôvodov som sa rozhodol že budem aktívnejší, budem sa snažiť aj pomôcť, pokiaľ budem vedieť. Preto som sa zaregistroval a budem používať len tento nick.
Bol by som rád, keby sa diskusia rozprúdila, hlavne keby každý vyjadril svoj relevantný názor, prečo tu vlastne sme.
nepáči sa mi totiž jedna vec. Keď niekto napíše svoj problém s ktorým si už nevie rady, prečo je hneď, ku..., ko..., sršia naňho ohne pekelné. Príklad. Nedávno tu založila slečna tému, že potrebuje byť zaľúbená. Normálna ľudská potreba. A akých odpovedí sa jej dostalo? Prečítajte si.
Zamyslime sa nad sebou. Napríklad ja. Keď som vo vzťahu, som verný, žiadna iná pre mňa neexistuje, ale keď nie som... Som chlap, mám rád ženy, mám sexuálne potreby, a keď je na tom aj žena podobne, prečo si nedarovať navzájom aspoň tú trochu lásky, vášne, príjemne strávených chvíľ?
Predpokladám, že sa zase ozvú tí, čo spomínajú iba pohlavné choroby, nedostatok viery v Boha a pod.
Ale to je život. Keď som bol ešte na strednej tak som sníval o jednej jedinej láske na celý život. Žiaľ, postupom času ma realita priviedla inde.
Sú tu aj veľmi rozumné názory, ale žiaľ, aj úplne scestné.
Pripadá mi to tak, že sem vypisujú ľudia, ktorí nemajú absolútne žiadne životné skúsenosti, alebo takí, čo sa vo vzťahoch popálili a neviete to prekonať.
Tu si máme predovšetkým radiť a podporiť sa.
Osobné útoky jeden na druhého je kapitola sama o sebe.
Vyslovene mi to pripadá, že Vás zaujímajú skôr témy, či ženy a muži sú spolu kvôli sexu, ako to, že niekto je vo vzťahu zúfalý a potrebuje pomoc.
A aby som uviedol na prvú mieru informácie o sebe. Som relatívne úspešný v zamestnaní, VŠ technického smeru, žiadny puberťák (okolo 40), vysoký, vraj príťažlivý pre nežné pohlavie, žiadnymi komplexmi určite netrpím, ale ako každý, niekedy prechádzam životnými krízami.
Dúfam že nás je tu takých viac, ale som tu prioritne preto, aby som pomohol.

Funeral Director

Neo40
Jediny zasobnik ktory si vystrielal(a) bol dnes rano na zachode v tvojej arene. Ty mas aku fantaziu.
Kolko nickov tu pouzivas celkovo?

Neo40

Ako som napísal, reagujem len na inteligentné príspevky.

Zuzulík, je to škoda, že fórum nefunguje tým štýlom, na čo bolo určené.
Pozri sa, aj Ty si dala len normálny, slušný príspevok, a akej odpovedi sa Ti dostalo, mrzí ma to.
Ešte ohľadom toho, ako sa ventilujú ľudia , ktorí pracujú v top managemente a potrebujú sa uvoľniť.
Určite nie urážaním po fórach.

Pred pár rokmi jeden obchodný partner dostal nápad. Raz za čas sa zídeme partia managerov, prenajmeme si halu, hráme tvrdé kontaktné športy (pripomína to skôr gladiátorské zápasy), ideme na strelnicu, vystrieľame desiatky zásobníkov, vzápätí rýchle jazdy, proste adrenalín.
Úplne si zresetujeme hlavy a sme pripravení do ďalších dní.

A toto fórum... Zuzulík, ak pomôžeme čo len jednému zúfalému človeku, tak tu nie sme zbytočne a náš čas bol investovaný správnym smerom.

Zuzulik8

Neo ze sa s nimi vobec zaoberas. Typicki trollovia, zatrollia vsetky diskusie. Nestoja o to aby si sa s nimi hadal ani im cokolvek vysvetloval. Je to presne tak jak pisu v tom clanku, mozno ich neni az tak vela ale su enormne aktivni a zahltia cele forum. Mnoho normalnych ludi sa aj znechuti ked to vidi a ide odtial prec, o to viac este vyniknu. Teraz si tu trollkovia zalozili diskusiu o tom ako nenavidia zeny a sami si do nej prispievaju. A co sa im da na to povedat? Nic, nechat ich nech si ulavia. Ak by tam teraz dosiel niekto normalny pustia sa do neho jak supy. By som tych trollov videla rada nazivo ze co su to za typy. Ale jedno maju spolocne, ziadna zena ich nechce a su to vecni panici.

Gaspura

Takéto veci na zamyslenie v strede týždňa :D Každý má svoj názor na to prečo sme tu a sú aj taký, ktorý ho proste nemajú

analyzator

Zaujímavé... Bohužiaľ som mu naletel aj ja. Až po opätovnom prečítaní témy a ďalších príspevkov od neho, som si uvedomil, čo je zač. Tá rétorika je mi známa. Aj to malomeštiacke myslenie. Samochvála ,, JA,,. Vzdelaný, úspešný, morálny...ochotný poradiť. Len zabudol, že
„Učený hlupák je väčší hlupák než hlupák nevzdelaný.“ — Moliere. Zatiaľ si neprispel ani s jedným relevantným príspevkom aby si niekomu pomohol. Pripadáš mi ako ješitný človek, ktorého urazili, alebo neohodnotili jeho príspevky pod iným nikom. Je pravda, že sa tu stretávajú rôzne typy ľudí, s rôznymi vlastnosťami, inteligentný, primitívnejší, primitívny, chytrý až vychytralý aj premúdrelý ale všetci majú rovnaké podmienky. Včetne tej tzv. anonymity a tak ako to aj v bežnom živote chodí sa presadia tý inteligentnejší a chytrejší. A ak niekto je taký inteligentný, že založí vlákno, musí počítať s tým, že mu niekto povie aj pravdu bez obalu. Ako si prišiel, neradíš ale už vyvolávaš osobné útoky. A tak platí: Hlupáci duchaplných ľudí prosto nechápu.“ - Luc de Clapiers de Vauvenargues alebo „Narodil sa ako hlupák a veľmi úspešne rozvinul svoje vrodené schopnosti.“ — Samuel Butler. Lebo „Keby múdrejší vždy neustupovali, bolo by dnes na svete menej sebavedomých hlupákov.“ — Anita Tešovičová. Ale nevadí Neo40...veď Kristus zomrel i za idiota. Tak sa ukľudni, nevyvádzaj a hlavne sa nevyhrážaj políciou. Aj tak mi pripadáš ako nasadený agent. Presvedčenie som nadobudol po Tvojej odpovedi na Zuzulík8. A ak Ti merali IQ, mal si sa pozrieť či to nebolo mincierom. EQ ani nehovorím. Ja si moje IQ odhadujem na 40 a to je potom nerovný súboj mozgov. Ale ešte... Prirodzený rozum môže nahradiť skoro každé vzdelanie. Ale žiadne vzdelanie nenahradí prirodzený rozum. Maj sa. Nechaj fórum nech si žije svojím životom.

Funeral Director

"Neo40"

Ano, som uzasny. Ocividne ti to proti ochlpeniu je a aj ked to je dost vlazny pokus, necakal som nic oslnujuce tak si to nevycitaj.
Hodnoty ktorych sa tak chces drzat som dosiahol k uspokojivemu vysledku len by som ich aj pre lahkost zavrhol ako nepodstatne a sustredim sa na ine.
Chlapce mozes hovorit vlastnemu synovi ak sa na neho raz zmozes, ale inak mi to nevadi, teda ak chces ocino, alebo skor mamina..?
Ty vytahujes VS a uspesnu karieru ako nieco svetoborne, len mi pride divne ze niekto taky nema ani sajnu o financiach, bezna spolocenska tema aj idiot k nej vie nieco povedat. Ale teba asi moc nepozyvaju.

Mas pravdu nocne mory nemam a o vysledku hodnoty tvojho IQ sa mi nesniva. Do roly internetoveho hrdinu sa stavias ty, mas to nejake pomylene, to bude asi tou vysokou hodnotou EQ to moze s logikou zamavat.

Som ti vdacny za predpoved narazu, asi sa dam poistit a este som aj usetril peniaze za vestkynu. To sa oplati, to ti aj sedliacky rozum povie.

Je mi jasne, ze o komunikaciu s nikym kto poukaze na tvoju falosnu masku nestojis. Komplexy ktore nemas ti to nedovolia vsak.

Manipulativny pokus o moje obvinenie za vsetky hriechy for (mozno aj globalne oteplovanie) a pod je trapny a...taaak zufaly. Hadam sa niekto nad tebou zlutuje a pomoze ti v armade spasy, akoze nariekas dost hlasne.

swistica

Neo - na fora chodia casto trollit prave vysokointeligentni ludia casto pracujuci na dolezitych poziciach. Tym ze 8 -10 hodin pracuju psychicky a hlavne sa musis prezentovat na urovni, potrebuju sa niekde ,,vysantit,, .

Mas pocit, ze od zalozenia temy sa tu nieco zmenilo?