Ahojte, mám takého červíka pochybností po dnešnom dni. Mali sme stretávku zo strednej po 9-tich rokoch. Boli tam aj spolužiačky ktoré vyštudovali VŠ, majú dobrú prácu. Každý o sebe niečo povedal, no partia dievčat sa mi začala doslova vysmievať a urážať ma kvôli tomu, že mám len strednú školu, vraj som v živote nič nedosiahla a nikam som sa od školy neposunula. Úplne som zamrzla. Pracujem ako asistentka v stavebnej firme, je pravda že nemám vysokú školu, mám ukončenú SŠ s maturitou. Pravdupovediac ešte som nezažila aby ma niekto ponižoval kvôli tomu že nemám školu a kariéru. Som zasnúbená, snúbenec študuje VŠ právnickú. Na toto mi povedali že "vrana k vrane sadá", že nechápu ako môže byť právnik so stredoškoláčkou a asistentkou, povedali to dosť nadradene. Vraj nie sme intelektovo na rovnakej úrovni. Potom sa začali medzi sebou baviť o tom že vysokoškoláci by mali mať vysokoškolákov a tá nižšia trieda by sa mala dávať dokopy s rovnými. Ako fakt nechápem niektorých ľudí, cítím sa teraz ako tá najväčšia nula pod slnkom. Je mi z toho smutno.
Nič som v živote nedokázala
Kašľať na to buď spokojná s tým co máš, však viac sa s nimi asi nestretnes.
Riia kiežby som si robila srandu, bohužiaľ sa to stalo a takto reagovali. Ešte teraz mi nejde do hlavy čo za ľudí nosí táto zem. Tak zlých ľudí s takymito názormi som ešte nikdy nestretla.
Skolu si mozes dorobit aj on-line, aj desat ked chces a ked ta to bavi a mozes pri tom trpiet aj na dzungu alebo hoci aj na neviem co. To nemusi byt podstatne, ako to je pre vacsinu. Ale co z tych skol a z tych penazi, ked je tak horuco...
:D Pockaj, pockaj, to si robis srandu alebo to myslis vazne?
Ak toto povedali dospeli ludia, tak su to obycajni chudaci bez urovne, nech maju vystudovany hoc aj Harvard. Vobec nedavaj na ich reci. Na nich si sa mohla presvedcit, ze uroven cloveka sa nemera dokoncenym vzdelanim, ale tym, ako sa (napr.) aj vie spravat k inym ludom. Hlavne je, ze si stastna a ze sa vies uzivit aj “len” s maturitou.. Oni maju sice VS, ale v hlave toho vela (nic?) nemaju.. a zrejme nie su ani stastni, ked maju potrebu takto zhadzovat inych ludi. A dalsia vec :), nech sa velmi nechvalia tym, ze su VS vzdelani :D, stavim sa, ze maju nejaku ubohu VS bez urovne vystudovanu. Chudaci, vazne.. Ubohost a ludska nenavist nema hranic. Som z tohto zhnusena, co som precitala.
strasne drzi ludia, tiez by som sa s nimi prestala stretavat
Málokedy platí, že spolužiaci zo školy sú aj priatelia a kamaráti. V tvojom prípade by som sa s takýmito povrchnými ľuďmi už nikdy nechcel stretnúť...