Ahojte, mám takého červíka pochybností po dnešnom dni. Mali sme stretávku zo strednej po 9-tich rokoch. Boli tam aj spolužiačky ktoré vyštudovali VŠ, majú dobrú prácu. Každý o sebe niečo povedal, no partia dievčat sa mi začala doslova vysmievať a urážať ma kvôli tomu, že mám len strednú školu, vraj som v živote nič nedosiahla a nikam som sa od školy neposunula. Úplne som zamrzla. Pracujem ako asistentka v stavebnej firme, je pravda že nemám vysokú školu, mám ukončenú SŠ s maturitou. Pravdupovediac ešte som nezažila aby ma niekto ponižoval kvôli tomu že nemám školu a kariéru. Som zasnúbená, snúbenec študuje VŠ právnickú. Na toto mi povedali že "vrana k vrane sadá", že nechápu ako môže byť právnik so stredoškoláčkou a asistentkou, povedali to dosť nadradene. Vraj nie sme intelektovo na rovnakej úrovni. Potom sa začali medzi sebou baviť o tom že vysokoškoláci by mali mať vysokoškolákov a tá nižšia trieda by sa mala dávať dokopy s rovnými. Ako fakt nechápem niektorých ľudí, cítím sa teraz ako tá najväčšia nula pod slnkom. Je mi z toho smutno.
Nič som v živote nedokázala
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ellag ty si jaky ko..t vypatlany
Ak chcete nieco osobne, vykladam tovar v kauflande v Trnave.
Socky zagágali ako trafené húsky.
Ellag ja mám tiež "len" maturitu a šijem oblečenie, tvorím a aj rozhodujem. Mám živnosť. Musíš byť duševne veľmi prázdny človek. Tvoj komentár je plný nenávisti, hnevu a komplexov.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ellag ja nemam ani maturitu , dal som sa na podnikanie a dari sa mi, aj rozhodujem, tvorim.
Bože dobrý a toto Ťa trápi? Vykašli sa na nich, si šťastná a spokojná so svojím životom? Ak odpovieš áno tak na tie kravy zabudni a nerieš ich. V živote ešte veľmi veľa krát stretneš ľudí ako sú Tvoje spolužiačky, ba aj horších. A nemusíme ani chodiť ďaleko, pozri si jeden taký príspevok máš aj tu. To snáď ani nepotrebuje komentár.
Ako pisali nizsie- ked toto povie dospely clovek pred tridsiatkou, je to naozaj chudak. Po prve- nie je im absolutne nic do toho, ake mas vzdelanie, hlavne, ze si sa dobre zamestnala a zarabas si na seba. Castokrat ludia bez VS to dotiahnu aj dalej ako ludia, ktori roky studovali rozne "humanitne" odbory a nakoniec skoncia ako vykladaci tovaru v supermarkete.
Za druhe- naozaj sa netrap a co povedali, ze ludia s VS by si mali hladat len partnerov s VS- to ako sorry, ale je to najvacsi bullshit, aky som snad doteraz pocul. Poznam vela vztahov, kde jeden z partnerov ma VS, druhy nie a su spolu uplne stastni. Takze sa netrap, nemas sa kvoli comu. To, co povedali, su hluposti a ja na Tvojom mieste by som na to uz davno aj zabudol. Darmo ma totiz clovek titul, ak je primitiv.
Socka s maturitou si vyliala srdiečko. Vždy budeš len poskok, asistentka. Nikdy nebudeš rozhodovať, tvoriť, niesť zodpovednosť. Patríš správne do skupiny otrokov.