Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zbil som svoju priateľku

Príspevok v téme: Zbil som svoju priateľku
somgigo

Som úplný nikto, som úplne na dne
Zbil som svoju priateľku :(
Pohádali sme sa a ja som bol ešte aj opitý a proste neviem čo do mňa vošlo a zbil som ju ja neviem, čo mi bolo že co proste nie
Odišla teraz niekam preč a nedvíha mi telefón ani sa mivôbec neozýva!.., Čo mám urobiť?! Podľa vás mi dokáže odpustiť? Ja som taká nula úplne som sa znížil aj ako muž aj ako priateľ :'((( vase nazory a rady si prosím ja viem že som koko*

Pistolnik

Tak jej treba, moze zato aj ona, lebo si ju zaujal len vzhladom vtakom , inak by nemohla byt s tebou, este jej natlacis kaleraby do hlavy a vrati sa ku tebe, vsak take su zeny dobraci co by zene dali posledne su pre nich nuly lebo nie su pekni, peknemu staci byt aj alkoholicky agresor a ma more zien.

Zuzulik8

Suhlasim s tym najst si psychologa a zacat tam chodit na sedenia. Lebo vo vztahoch sa vzdy vyskytnu hadky viac ci menej ale nie je normalne riesit to takto. Ak ale mas naozaj zaujem na sebe pracovat tak sa mozes naucit svoje emocie kontrolovat a hadky riesit inak.

Riia

Podla mna nemozno hned cloveka, ktory udrie zenu, povazovat za nasilnika najvyssieho zrna. Mozno ho vyprovokovala.. To ho ale, samozrejme, neospravedlnuje a ano, vsimla som si, ze pisal “zbil” a nie “dal facku”..
Ja keby som na mieste tvojej priatelky, tak by som sa s tebou nadobro rozisla. Jednak by som nevystala chlapa, ktory pije, lebo alkohol vo vseobecnosti neuznavam.. A ked este aj vystrajas opity, mlatis priatelku, tak niet o com.
A ty pracuj na tom, aby sa to uz nikdy nezopakovalo a radsej udri pastou do steny a ubliz sebe, nez nevinnej osobe.

swistica

Ospravedlnit sa a rozist sa s nou, lebo pre nu nie si dost dobry (ale pravdepodobne sa rozide s tebou ona). Dalej by si si mal zohnat nejakeho psychologa/terapeuta a mat s nim par sedeni s cielom predist takemuto agresivnemu spravaniu pri dalsich vztahoch.