Som úplný nikto, som úplne na dne
Zbil som svoju priateľku :(
Pohádali sme sa a ja som bol ešte aj opitý a proste neviem čo do mňa vošlo a zbil som ju ja neviem, čo mi bolo že co proste nie
Odišla teraz niekam preč a nedvíha mi telefón ani sa mivôbec neozýva!.., Čo mám urobiť?! Podľa vás mi dokáže odpustiť? Ja som taká nula úplne som sa znížil aj ako muž aj ako priateľ :'((( vase nazory a rady si prosím ja viem že som koko*
Zbil som svoju priateľku
Riaa preco by to boli komplexy, mna odmalicka zeny sikanovali kvoli vzhladu na zakladnej ,strednej a nikdy som nemal nutkanie ublizit zene, ale ten pristup je ako ma dobreuz , neverim im .
dobreuz momentálne nechodím skoro nikde, no keď som pracoval, tak som chodil na verejnosť pochopiteľne a chodil som aj do mesta sám, keď som si šiel do obchodného centra nakúpiť nejaké oblečenie atď. Všímal som si niekedy, aké páry okolo mňa chodia a boli to normálni ľudia. Či už chlap alebo žena, tak boli oblečení normálne, vyzerali normálne a nebola to nejaká modelka s potetovaným svalovcom. Jednoducho obyčajní ľudia.
A ty sa čuduješ, že introvert si nevie nájsť ženu ? Ja nie, pretože introvert je človek, ktorý len ťažko nadviaže nejakú komunikáciu v škole v robote alebo niekde na verejnosti. Je tichý a nevie dostať zo seba ani pár súvislých viet, pretože ani sám nevie o čom by mal komunikovať s druhým človekom. Si myslíš, že o takého by mala normálna baba záujem ? To isté platí aj pre ženy alebo baby, ktoré sú introvertky. Písal som si s takými aj na Pokeci a veruže to bola debata úplne o ničom a taktiež si nevedeli nájsť priateľa. No prečo asi ?
Ženy majú rady, keď je pri nich chlap, ktorý vie s nimi komunikovať, vie ich dobre počúvať a vie im poradiť a nemusí to byť vôbec vyšportovaný, potetovaný čávo. Pretože komunikácia je veľmi dôležitá, ak si chce niekto nájsť partnera. Samozrejme, že žena radšej dá šancu chlapovi, ktorý s nou komunikuje, pýta sa jej na rôzne veci, radí jej, ako keby mala pri sebe introverta, ktorý jej nevie smelo povedať, ani len ahoj.
Tak isto, ako ja neviem, čo sa odohráva v ich byte, keď sú sami, tak to rovnako nevieš ani ty. Prečo by to malo byť hneď násilie ? Dnes ľudia zabúdajú aj na to, že jednoducho žijú páry, ktorým to jednoducho klape vo všetkých smeroch.
Reagoval som však na to, že v každej diskusii píšeš vkuse jedno a to isté, ako keby to bolo u všetkých ľudí na svete rovnako. Vkuse píšeš, že ženy chcú potetovaných, vulgárnych, bohatých chlapov. Toto je tvoj názor, ktorý budeš omieľať do konca života ?
Ty si nemal veruže nikdy frajerku, ako aj tvrdíš a nikdy si sa so žiadnou ženou asi nerozprával a ani si s nou nepísal, inak by si nepísal vkuse to jedno a to isté do každej diskusii.
Ja som napríklad mal viacero frajeriek, keď som bol pubertiak a to som mal 60Kg, 180cm, dlhé vlasy s ofinou a jednoducho po mne baby šli aj na strednej. Hocikedy aj na ulici na mňa vykrikovali, že aký zlatý chalanisko alebo po mne čumeli a to som vyzeral tak, ako som vyzeral a nebol som vyšportovaný, potetovaný čávo.
Taktiež som mal kolegyne v robote s ktorými som sa rozprával a boli to úplne normálne baby alebo ženy. Taktiež moje bývalé s ktorými som chodil na základnej škole alebo spolužiačky, čo som pozeral fotky na nete majú úplne normálnych chlapov. Opakujem, žiadny svalovci s kerkami a ksychtom ako Adónis. Normálni chlapi.
Dobreuz - no neviem :D, z extremu do extremu. Kazdopadne su mi tvoje zivotne postoje ukradnute, ale je to vazne trapne, ked ich cpes do kazdej temy. Nie si Pilcukov synovec alebo tak?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Dobreuz - si pekne mimo a mas nazory plne komplexov. Napr. mna ziadni alfa samci, bad boys a ani nasilnici nepritahuju, mam normalneho a slusneho priatela, ktory nepije, nefajci, je inteligentny, lubi ma a nikdy mi facku nedal. A nie som ani zlatokopka, nie som s nim pre vzhlad, ale pre to, aky je a pre nase spolocne hodnoty... A takychto je viac, len ty si zadubeny a nevidis to.
A vsetci, ktori mu pisete, ze sa uz nevrati k nemu, tak by ste sa cudovali, ale takych zien, co sa nechaju mlatit, nadavat si, znasaju chorobnu ziarlivost..., (a to nemaju s muzom ani ziadne zavazky, su financne samostatne), je viacero. A aj ked sa odlucia, na druhy den su spolu. Pevne verim, ze to nie je pripad danej slecny.
Ako moc si ju zbil?
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
somgigo - načo si sypeš popol na hlavu až teraz? Vedel si aký si a neurobil si nič - piješ, neovládaš svoju agresivitu, chýba ti rozvaha, a určite aj úcta nielen k žene, ale aj k ľuďom.
------------
Keby sa aj vrátila ( - čo by som pokladal za vrchol jej hlúposti a nerozvážnosti...), tak sa nezlepší nič. Možno na mesiac, ale nie na trvalo.
Píšem varovania ( v knihe #Partnerské vzťahy), o tom, ktorí ľudia nie sú vôbec(!) vhodní na vzťah. Agresívna povaha a alkohol - to je jeden z tipov, teda extrémne nebezpečný typ človeka pre vzťah.
----------------
Nečakaj že sa ozve. Začni pracovať na sebe, lebo zničíš každé dievča, či každú ženu, ktorej povieš, že ju miluješ. Nedokážeš milovať. Zatiaľ nie...
dobreuz ty máš vkuse niečo proti ženám. Nie je to náhodou tak, že si na ženy zanevrel, pretože ti doteraz žiadna neprejavila náklonnosť ? Nie je to preto, lebo ty sám seba pokladáš za dobrého chlapa, ktorého ženy prehliadajú ? Máš nejaké kamarátky aspoň ? Inak si neviem vysvetliť tvoje správanie. Stále hľadáš chybu v ženách.
Ja tiež nemám ani jednu kamarátku a ani vzťah som nikdy nemal, ako as patrí, ale preto som na ženy nezanevrel. To, že nechcem vzťah, je moje rozhodnutie a nie je to preto, že by som bol zaujatý voči ženám. Nemám s nimi problém, len som si zvykol, ako na tom som.
Prečo nikdy nenapíšeš, že aj dobré ženy, ktoré si zaslúžia dobrého chlapa natrafia na idiota, ktorý im ničí život ? Je to asi rovnako tak, ako dobrí chlapi natrafia zase na ženy, ktoré si ich nevážia. Nie vždy to tak ale je. Niekedy sa nájdu dvaja, ktorým to klape.
Neviem ako u ostatných, ale mňa začínajú už pekne unavovať tieto dookola isté výlevy, ktoré sa objavujú v skoro každej diskusii. Vkuse to je len o tom, že ženy chcú chlapov, ktorí dobre vyzerajú, majú drahé autá, dobre zarábajú alebo sú to chlapi, ktorí sú agresori a práve takí ženy priťahujú. Stále čítam to isté dookola.
Ja vám neviem chlapi, ale keď chodím po verejnosti, čo už teraz nie je tak často, tak som stretával úplne normálne pári, kde chlap nevyzeral ako nejaký filmový herec a žena nevyzerala ako modelka a mali spolu deti a vôbec som postretával úplne bežné páry, ktoré vidí človek všade naokolo, a to sa stačí pozrieť len z okna.
Stále tu bude tých pár chlapov vypisovať to isté dookola. Za tým naozaj as niečo bude, inak by ste to nemali zapotreby vypisovať do každej diskusii. Keby ste boli so ženami OK, tak nemáte za potreby v každej diskusii o nich písať v tom horšom slova zmysle.