Zbil som svoju priateľku

Príspevok v téme: Zbil som svoju priateľku
somgigo

Som úplný nikto, som úplne na dne
Zbil som svoju priateľku :(
Pohádali sme sa a ja som bol ešte aj opitý a proste neviem čo do mňa vošlo a zbil som ju ja neviem, čo mi bolo že co proste nie
Odišla teraz niekam preč a nedvíha mi telefón ani sa mivôbec neozýva!.., Čo mám urobiť?! Podľa vás mi dokáže odpustiť? Ja som taká nula úplne som sa znížil aj ako muž aj ako priateľ :'((( vase nazory a rady si prosím ja viem že som koko*

hapcinazdravie

Rada do buducna: na bitku si hladaj rovneho a nie zenu... keby si zbil mna tak ti srknem vriaci olej medzi oci a este ta ovalim panvicou... hajzel.. dobre ti tak... a dufam ze sa ti dlho neozve... nevyhovaraj sa na alkohol... to teraz sa ma bat ze vzdy ked sa nadrbes ju zmlatis? blbecek

ahjajjaj

ahoj, napíš jej správu, kde jej skromne napíš, že Ti je veľmi zle, že si riešil tak agresívne a že si na ňu zdvihol ruku, a že to bolo alkoholom, ktorý si pil práve preto, že Ťa daná záležitosť trápila.
A to je všetko. Viac sa neponižuj, nepíš, nerieš, zvyšok je na nej a je to už mimo Teba.
A vieš, alkohol je pre ľudí, ktorí ho dokážu piť pre obveselenie mysle a v rozumnej miere. Radšej sa mu vyhýbaj, ako mať po ňom takéto reakcie.

NoTown

Nezameriavaj sa len na to, ze si bol opity a ze si ju zbil, ale aj na to, ze alkohol ti meni povahu, z dobrej na zlu. Ked este do toho zaratas aj straty pamati (neskor pride aj to a rok narodenia moze byt pokojne aj 1800), tak dovi, dopo a dopi. Kde sa pije, tam sa bije. Ono zavisi to aj od toho, aky alkohol pijes, ked pijes dajme tomu Meta.u, tak s tebou moze metat, ked len cuco, tak potom tvrdo cucas a ked si das Kami.adze, tak to uz je vopred jasne, ako dopadnes. Inak ako zle nie.

slobodnemaciatko

Mozno ti odpusti, lebo jej laska bude silnejsia, ako rozum. Otazne je, ci si ty tuto sancu byt spolu budes vazit, alebo ju budes brat len ako vitazstvo tvojho ega.

somgigo

Pohádali sme sa na niečom co sem nebudem písať a veľká pravda že som to mal riešiť inak a keď tu niekto píše že ona je v tom nevinná tak to teda nie je ale ajtak som nemal riešiť bitkou ;( Nie som alkoholik to práve kvôli tomu problému kvôli ktorému sme sa pohádali som pil a asi skúsim vyhľadať odbornú potom alebo zapracovať na sebe.