som prelietavá?

Príspevok v téme: som prelietavá?
katarina90

ahojte, je mi jasne že ma tu niektorí ukamenujete a niektorí možno aj vynášajú do ....
ide o to, že mám problém sa usadiť a byt v jednom vzťahu na cely život, aj ta predstava že budem s jedným človekom do konca života mi príde zvláštna. aj som mala 2 a 4 ročný vzťah ale nemozem si pomôcť, mám potrebu chodit na rande, prezivat to zamilované obdobie, vypisovať si s niekym novym, neviem ako to lepšie opísať, jednoducho mat niekoľkoročny vzťah kde vyprší ta zamilovanosť je pre mna nuda. nechcem to robiť, ale mám potrebu hľadať a dobíjať nového muža, mat ,,motyliky v brušku,, spoznávať sa navzájom. nejde ani tak o sexuálnu stránku ale o to pekne obdobie. obcas si prídem ako chlap... je to nejaká psychická porucha? alebo to mám v povahe a nikdy sa to nezmení? da sa s tým nieco robiť?
(samozrejme keď som mala partnera tak som sasnažila ovládať a nikdy by som ho fyzicky nepodviedla ale láka ma pisat si s niekym novým)

marge1987

A kolko mas rokov? Lebo tymto som si aj ja presla, ked som mala 18-20 rokov a potom som si uvedomila, ze uz ma to nebavi a nasla som si muza s ktorym som dodnes.

analyzator

Kto si nedokáže nič odrieknuť, ten bude vždy otrokom. (Goethe)

Dnešný ľudia prezentujú pohlavnú túžbu ako čosi, čo je také silné, že nik nemôže dostať pod kontrolu to, po čom túžia. Niečo v nich nie je v poriadku. To čo popisuješ pramení so sexuálneho pudu, pohlavných orgánov a chabej schopnosti sa ovládať. Človek má hlavný pohlavný orgán mozog a pohlavné orgány len vykonávajú jeho pokyny. Nežiadúce je emočné utrpenie partnerov s Tvojho správania , ktorý sa cítia ako predmet potrebný na plnenie Tvojich rozmarov. Chýba Ti prirodzená brzda. Je to porucha správania a v živote nežiadúca. A či sa dá liečiť? Dá. Je síce trochu drastická, ale sto percent účinná. Na blízkom východe používajú väčšie ľanové vrece v Indii to isté. Pretože každý človek je povinný ovládať svoje pudy. A že sa to niekedy zmení je nepravdepodobné, nakoľko Tvoja osobnosť je už dotvorená.

ahjajjaj

tak som sa zaregistrovala, nech tu nikto nepíše pod mojou prezývkou.
Prelietavá neviem. Možno trochu povrchná. Ale keby si svojích priateľov mala ozaj rada, netúžiš po inom. Takže inú možnosť ako rozchod tam nemáš.

Zuzulik8

Mozne je aj to ze si v detstve nedostavala vela lasky a tak si to kompenzujes teraz takto, ze ti robi dobre ked je do teba niekto zamilovany a uzivas si ten pocit. A ked zamilovanost vyprcha potrebujes to zase a inde, je to ako droga.

Kalgan1

Tak nechod do vztahov a uzivaj si jedneho chlapa za druhym. Je to tvoja vec. ALE, ak to robis aj ked si s niekym vo vztahu, tak je to len hnusne. To plati pre vsetkych. Je to hnusne u muzov aj u zien.

Nighthawk

Prestaň sa hrať s chlapmi,lebo to nemusí dobre dopadnúť..
teraz to berieš normálne,ale normálne to neni.