Zena mi zakazuje stretavku pokracovanie

Príspevok v téme: Zena mi zakazuje stretavku pokracovanie
Comamrobit

Predovsetkym nechapem, preco sa na tuto temu zacala az taka diskusia, ja som to po asi 6. stranach prestal citat, bolo tam toho vela, to sa nedalo.
Admin zamkol tu temu, len ja sa nechcem registrovat, tak tu pokracujem.
Prosim nepiste tu, toto nie je spam ani vymyslena tema.
No k veci. Bol som na tej stretavke, boli same baby a iba ja. Manzelka si vymyslela, ze aj ona ide niekam s priatelmi, no viem, ze s nikym nesla, nechapem, ale nevadi. No a pokecali sme so spoluziackami, pospominali prihody, nepil som, lebo som bol autom, no ale bola sranda, vsetci usmiaty, no a fotili sme sa a okrem spolocnej skoro vsetky baby chceli foto so mnou same alebo po 2-3 so mnou, no a samozrejme to zverejnili na socialnej sieti. Manzelka bola taka letargicka, ked som okolo 22.30 prisiel (zacalo to o 17.00). Iba, ze ako si sa bavil, ja ze fajn a ona, ze je rada, ze som sa zabavil, no na druhy den mi poslala fotky zo socialnej siete. Ja som nevedel, ze ich baby tam dali, i ked som to v dnesnej dobe tusil. No a vecer sa do mna zena pustila s hnevom, ze si ma vypiplala, ze ma ako chlapa upravuje, kupuje mi oblecenie, zdravo mi vari a ze potom na mna baby letia a ona strati muza... Kazdu fotku rozobrala, ze ako sa ta baba tvari, ako sa ma dotyka (islo o bezne veci, ze sa chytite okolo ramien, ked sa fotite, ziadne intimne a pod. dotyky). Viete co? Ja som sa citil ako jej majetok, pochopil som, ako ma berie, ako kus niecoho, co stvorila a tym padom ja nemam na nic pravo s cim nesuhlasi. Momentalne som dost mimo a velmi vazne uvazujem, co dalej s nami dvoma. Ze ci nejaky psycholog, nejaka poradna, kto jej vysvetli, ze aj ked sme manzelia, tak jej ako clovek nepatrim alebo ci to rovno nemam vzdat, lebo sa to vekom bude iba zhorsovat, lebo cim bude starsia, tym sa bude citit menej pritazliva. Som rad, ze som tam siel a ze toto vyplavalo na povrch. Nikdy predtym som nic podobne u nej nevnimal.

Comamrobit

Ovecky a vies co? Mam sice menej ako 50, ale cestne sa ti priznam, ze sme zorganizovali stretavku tajne iba ja a par mojich spoluziacok, naschval to nik nehovoril spoluziakom, aby neprisli a cielom bola hromadna suloz, aby som mohol spachat odpornu neveru. Ak mi das adresu, pridem za tebou a ty ma mozes rovno ukrizovat...
Vsetkym ostatnym vdaka za nazory a pripadne pochopenie.

Bubliii

Taketo sprostosti by sa tu vobec nemali rozoberat, toto nema so zdravim nic spolocne! Akurat co sa zahlcuje forum.

egomaniak

Usudzuješ, že majú 50 rokov ale to, že boli na strednej prevažne babský kolektív to ti zámerne uniklo. Úbohé, selektívne ako tunajšie ženské osadenstvo. Vyberiem si čo sa mi hodí a na to zaútočím. Slepice ste tu všetky do jednej. Mal si asi zavolať neznámych chlapov a vyrovnať pomer žien a mužov. Slepice všivavé nechutne ste pribrzdené.

Ovecky

Mna na celom pribehu zaujalo, ze mate odhadujem vek cca 50rokov a strkate fotky zo stretavky na Facebook? WTF? Sorry ale takeho 50r chlapa by som ani ja nechcela, co v takom veku sa foti s tolkymi zenami a potom najdem fotky vycapene na socialnej sieti ako dajaki pubertiaci, to co je :D Kriste, ludia uz nacisto stracaju sudnost. Vidim, ze kriza stredneho veku funguje. Teraz nech tvoja ide na stretavku s 20 chlapmi, nech sa s kazdym vyfoti, pocapu to na siete a nech sa ti dobre smeju, ze mas doma .... :D Este na pokec nech si to daju a bude to komplet :D Mimochodom, kde boli ostatni chlapi, preco neprisli aj oni? Zaujimave :D

Kalgan1

Na Slovensku sa nam napokon predsa len zije vyborne, ked taketo veci riesime. Stretavka-nestretavka, podla mna ste navine obaja, lebo v zdravom vztahu, kde partneri spolu komunikuju a doveruju si, by ste neriesili taketo blbosti ako stretavky a fotky. A namiesto toho, aby ste si to velmi do hlbky vyrozpravali, si len domyslate a stazujete sa potom. Podla mna sa napokon k sebe celkom hodite.

momentik

naco zakladas temy, ked necitas odpovede. tak si vypytaj tri reakcie, ze to este zvladnes!
ty si nomalny cvok, len si hladas zamienky na hadky a rozchod. za tym je nieco ine.