Prečo sa so mňa každý zamiluje

Príspevok v téme: Prečo sa so mňa každý zamiluje
Michael556

Viem že toto vyznie hrozne, a ubezpečujem vás že nie som vôbec namyslený, nie som nejaký model, dokonca sa ani nemám nejak extra rád, som normálný týpek
Ale unavuje ma že skoro každé dievča (dokonca niektorí chlapci) sa do mňa zamilujú, som v celku milý, ku každému sa chovám pekne lebo som taký. Problem prichádza ak sa s niekym kamarátim dlhšiu dobu, skoro vždy sa mi priznajú že ku mne cítia viac ako kamarátstvo, a ja už nechcem nikomu ubližovať odmietaním, a nechcem sa prestať chovať milo len aby som odpudzoval ľudí

Tulak

dobreuz tunajsia vzorka zien je ta najvacsia zenska spodina aka existuje. Preto neber ich dristy ako bernu mincu. V pohode zeny su v reale, nie na fore zavsivenych slepic.

Bohatier

Michael556, je vela ludi ktori by tento dar zneuzivalo! :))

Mne Ta jedna klavesnica vobedz nevadi lebo celkom ozivuje toto forum (ludia si tu vdaka nej vymnienaju rozne pohlady filozofie) a tak nas vlastne uci (aj seba!). :)) Dokonca aj mne posunul/a (ktovie!) par informacii ktore obohatili moj zivot)! :)) Je to niekedy az zarazajuce ako nam okolo iduci ludia nevedome posuvaju co prave potrebujeme pre nas rast! :)) Este dodam ze by som Ti osoba neznama poradil skusit "Gaps dietu ci SCD dietu" (duha je povodna prva je nadstavba druhej). :)) A myslim ze to trva niekolko rokov (3-5?) ale moze Ti pomoct lebo to zatazanie ktore mas nemusis ustat! (a nevsimaj si toho ze pre koho je ta dieta preferovana v popise...). :))

Denca271

dobreuz- tou vetou "nesmelych introvertov nechcete" si len potvrdil že ti vadi že niesi žiadaný..inak by ti to bolo jedno...nebuď zatrpknuty tym uškodiš len sám sebe..už aj škodiš... pišem ti to v dobrom...nebuď taky...tiež som bola zatrpknuta nahnevana na celý svet že "nikto ma nechce ostanem navždy sama" a podobne...ale tadial cesta nevedie...zmeň svoj postoj dobre ti radim...inak nedopadneš v buducnosti dobre..može ťa to neskor poznačiť..veď nemusiš si za každú cenu hneď hľadať partnerku na celý život...ale myslim že je načase najst si aspoň kamarátku na pokecanie, na nejaké to kino napr..
...aby si nebol osamely lebo hoci si to nechceš priznať škodí ti to...neje normálne aby bol taky mlady chalan zatrpknuty...už len natom je vidno že cítiš osamelost lebo navstevuješ dennodenne toto forum a prispievaš do tem o vzťahoch...fakt spamataj sa kym je ešte čas :/ veľa šťastia

veronika234

to je, že s nesmelým sa ja cítim ako dospelý človek, a jeho vnímam ako decko. Partnera, chcem mať ako partnera, ktorý je chlapskou oporou a nie niekým, koho musím ja posmeľovať a dokopať k tomu, aby bol chlap, keď ním povahovo nie je.

bez energie

dobreuz, neverim, ze toto si mozes mysliet. to su akoze vsetci rovnako naklonovani, s rovnakym vkusom podla teba. za seba si myslim, ze je nedostatok tichych milych introvertnejsich, ked uz chces pocut ten uprimny nazor. ale tych moznosti na delenie je vela, nie je len jedno kriterium.