Prečo sa so mňa každý zamiluje

Príspevok v téme: Prečo sa so mňa každý zamiluje
Michael556

Viem že toto vyznie hrozne, a ubezpečujem vás že nie som vôbec namyslený, nie som nejaký model, dokonca sa ani nemám nejak extra rád, som normálný týpek
Ale unavuje ma že skoro každé dievča (dokonca niektorí chlapci) sa do mňa zamilujú, som v celku milý, ku každému sa chovám pekne lebo som taký. Problem prichádza ak sa s niekym kamarátim dlhšiu dobu, skoro vždy sa mi priznajú že ku mne cítia viac ako kamarátstvo, a ja už nechcem nikomu ubližovať odmietaním, a nechcem sa prestať chovať milo len aby som odpudzoval ľudí

olivara

Tak potom mas pravdepodobne charizmu a preto vsetky zeny pritahujes. Nie je vsetko len o vzhlade. Viacerym zenam sa pacia skor muzi, ktori sa pekne spravaju. Nuz, budes musiet ich asi odmietat, inak to nepojde.

momentik

takych je plno, na strane bab aj chalanov, ja by som nechcela, musi to byt zatazujuce. do mna nikdy nikdo ale nestazujem sa. to uz skor ja do hocikoho, aj do spevaka.

gogora

Tiez poznam par takych. kazda zena ich chce, kazda jedna, ale oni nie, niektori vobec a niektori len do toho posteloveho bodu. Smutne, ale dnes sa to nosi...

teo

Neviem ci len ja mam ten pocit ze mnoho zakladanych tem tu pise jedna a ta ista klavesnica.A aspon nazov keby si si precital-a..

ahjajjaj

poznala som človeka, čo sa doňho tiež každý zamiloval. Taká láska na prvý pohľad. Díva sa riadne do očí, maximálny záujem o Teba, vtipný, šarmantný. Človek odchádzal zo stretnutia veľmi šťastný.
To bol Popoluškin ples. Na druhý deň bolo po plese. A ktorá skončila na plese v posteli, užila si peknú jednorazovku, lebo jeho záujem trval do roztopenia prvého snehu.