Prečo sa so mňa každý zamiluje

Príspevok v téme: Prečo sa so mňa každý zamiluje
Michael556

Viem že toto vyznie hrozne, a ubezpečujem vás že nie som vôbec namyslený, nie som nejaký model, dokonca sa ani nemám nejak extra rád, som normálný týpek
Ale unavuje ma že skoro každé dievča (dokonca niektorí chlapci) sa do mňa zamilujú, som v celku milý, ku každému sa chovám pekne lebo som taký. Problem prichádza ak sa s niekym kamarátim dlhšiu dobu, skoro vždy sa mi priznajú že ku mne cítia viac ako kamarátstvo, a ja už nechcem nikomu ubližovať odmietaním, a nechcem sa prestať chovať milo len aby som odpudzoval ľudí

Michael556

Nevidím dôvod prečo by som si niečo mal vymýšlať, príde mi to zbytočné, chcel som len zistiť čím to môže byť a vôbec sa nijak nechválim keď že je to anonymné

Krason

Ja mam to iste, ale okrem vzhladu je dolezite byt mily, pozorny, humorny, pozitivny, usmievavy, kamaratsky a rad pomahat ludom. Tiez baby zo mna tecu, furt nejake narazky, na firemnych akciach, ked si vypuju, tak ma volaju na izbu. Ja to nezneuzivam, nikdy nepodvadzam a ich akoby to viac iritovalo, ale nemam to tak, ze by mi plakali, ze sa do mna nestastne zamilovali. A okrem toho ich je dost nestastnych vo vlastnych vztahoch alebo po sklamaniach, tak o to viac sa snazia. To aj ty, ked vidis velmi peknu babu, hned sa do nej nestastne hlboko zamilujes???

Medea7

A možno ešte nestretol tu co by ho tak veľmi očarila a zaujala, z jeho strany ne preletela iskra, a možno chce byť slobodný. Áno vzťahy majú svoje aj také aj také stránky, ale s tým treba rátať. Niekedy je to nemožné ale verím v to ze všetko sa dá riešiť.

in blossom

Poznam to zo strany zeny. Tiez to tak mam, som mila k ludom. Prirodzene to mam v sebe, ze sa snazim ludi povzbudzovat atd. Naucila som sa, ze chlap si mile spravanie zo strany zeny vzdy vysvetli ako zaujem. Tak som sa snazila netvarit milo. Nepomohlo ani to :D Je to mozno smiesne, ako to pisem, ale mna to naozaj uprimne mrzi, ked mi niekto vyzna city a ja viem urcite ze s dotycnym nic nechcem mat. Potom sa ja citim ako najhorsia, ale mna uz nebavi odvsadial utekat. Ale nikdy to uz nebude rovnake, ked ti raz niekto taketo povie, nebudete normalne spolu ako kamarati fungovat, vzdy sa to rozpadne. Napr. mi jeden povedal, ked som mu povedala, ze mozeme byt iba kamarati, ze on dalsiu kamosku nepotrebuje a utal to. Iny mi vseliako nepekne povedali, ja uz to neriesim. Iba viem, ze to nevedie k nicomu dobremu a ku kludu uz vobec nie. A vzdy sa ja potom citim zle, ale naozaj nerobim nic preto. Len som aka som. A mozno si to len zamienaju s pocitom niekto mi rozumie, citim sa pri nom dobre = som do neho. Ja som sa dvakrat zalubila tak naozaj a je to ine ako to, ked mi je s niekym "len" dobre. Aj tak mi je najlepsie samej so sebou. Vztahy su strasne komplikovane.

Medea7

Tak potom z Teba vyžaruje niečo pekné a milé, proste priťahujes tých ľudí a myslím si ze odmietnuť sa dá aj elegantné.

jatomamnaopak

Ja to mám zase naopak... Do každého sa veľmi rýchlo zamilujem... dnes ma v obchode pozdravila predavačka a ja som ju takmer požiadal o ruku