Priateľka chce chudnúť

Príspevok v téme: Priateľka chce chudnúť
prezyvka12345

Priateľka pribrala a teraz chce chudnúť, aby bola taká ako predtým. Ako ju presvedčiť aby nechudla? Mne sa takto páči viac a príliš tučná nie je, má trochu nadváhu - taká krv a mlieko. Už som skúšal všeličo ale stále si stojí za svojím. Viem že je to jej vec, ale predsa len... či nemáte nejaké tipy/skúsenosti :)

stylelucky

Podla mna ju nechaj tak a mozno si to aj sama rozmysli. Ale je pekne, ze ju lubis a ze sa ti paci aj taka, ked trochu pribrala.

havka

Ale asi sa zle citi v tomto tele. Myslim fyzicky zle citi. Tak chce svoju povodnu vahu, aby sa telesne citila lepsie. Na to si nemyslel? Pre porovnanie: Ty by si chodil s 10 kilovymi cinkami v rukach cely zivot iba preto, lebo priatelku to vzrusuje? Dve take cinky znamenaju hmotnost 20 kg. Keby si ich mal vziat do ruk a nikdy uz ich z ruk nevypustit, tak ako by si sa citil pri chodzi? Co by citili tvoje stehenne svaly, lytkove svaly, svaly ruk? Citil by si zataz. A to iste citi aj ona. Citi zataz a chce odbremenit svaly a klby od tej zataze.

Rrrfa

dobreuz- ja nechapem kde chodia nato že 17kg.
Keď sa riadiš podľa BMI tak to je velakrat somarina...šak každý ma inu stavbu kosti... napr. Vysvetli mi ja meriam 157cm a vážim 56kg..a vieš že niesom tučná? Mam rovne brucho aj celkovo postavu chudu...tak ako je to podľa teba možné?teraz bud mudry...mam kamarátku ktorá meria tak ako ja a váži 44kg...a je uplne vyziabnuta...takže len aby si vedel no že to bmi je hovadina..nechapem ako mozes byť taky negativny a taky mlady