Priateľka chce chudnúť

Príspevok v téme: Priateľka chce chudnúť
prezyvka12345

Priateľka pribrala a teraz chce chudnúť, aby bola taká ako predtým. Ako ju presvedčiť aby nechudla? Mne sa takto páči viac a príliš tučná nie je, má trochu nadváhu - taká krv a mlieko. Už som skúšal všeličo ale stále si stojí za svojím. Viem že je to jej vec, ale predsa len... či nemáte nejaké tipy/skúsenosti :)

prezyvka12345

Myslíš že takáto váha už nadmerne zaťažuje kĺby? Keď bude jesť ako tak zdravo myslím že telo sa s tým vysporiada. Nechcel som aby ste mňa presviedčali o tom že nech schudne :D

prezyvka1234

Nie je to guľa tuku ani mangalica... Problémy žiadne nemá, nezdá sa mi tá jej váha taká obrovská. Ale diky, skúsim jej viac hovoriť aká je pekná a obdivovať ju a možno takáto už ostane. Mne sa takáto plnšia páči najviac, každému sa páči niečo iné.

Angiii

Dobreuz - nechutné je to, aký si povrchný.
A to aj na margo príspevku nižšie. Nie každý vzťah je založený primárne a v podstate výlučne len na fyzickej prítažlivosti, niektorí ľudia preferujú skôr iné, dôležitejšie hodnoty. Ale to povrchní ľudia nepochopia.
Ak by si chcel niekto rýpnuť, tak nie, nie som tučna, mám zdravú váhu, len ma zaráža to primitívne zmýšľanie a názory.. Úprimne, nečudujem sa, že nikoho nemáte a na fóre sa odráža tá frustrácia potom.

spametajsa

Co stale podskakujes dobreuz. Nikoho nechces tak sa nestaraj o vahu zien. Daj si rande s pilcukom a bud happy jak tri grepy.

Najčítanejšie články