Priateľka pribrala a teraz chce chudnúť, aby bola taká ako predtým. Ako ju presvedčiť aby nechudla? Mne sa takto páči viac a príliš tučná nie je, má trochu nadváhu - taká krv a mlieko. Už som skúšal všeličo ale stále si stojí za svojím. Viem že je to jej vec, ale predsa len... či nemáte nejaké tipy/skúsenosti :)
Priateľka chce chudnúť
To je tvoj subjektivny nazor. Autor temy sa pytal uplne na nieco ine a asi ho velmi nezaujima, ci jeho priatelka vzrusuje teba, ale skor jeho :)
Ja len nechapem jednu vec... presne taketo typy žien ktoré maju nadvahu ktorú na nich vidno maju priatela...a dievča s normalnou postavou a proste upravena na tvari ,vlasy všetko si maju problém niekoho najst...divne a nikdy to nepochopim.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Ze do maksej susky sa dobre picha :))
Chval ju, ze je brutalne sexi, ked ma zenske krivky. Nie kazdeho musi vzrusovat sexovat s hrkotajucou kostrou, co nema ani poriadne kozy. Niekoho vzrusuje to a niekoho zas ono.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Každá žena nech vyzerá tak, aby hlavne bola spokojná so sebou.
Mňa viac zaráža ten budúci čas - chce chudnúť (čiže nechudne a nič zatiaľ neschudla), buď len kecá, lebo potrebuje tvoje uistenie, že je stále sexi (aj keď je tučná), alebo ju to fakt trápi a sama sebe sa nepáči a na leto pár kíl zhodiť nezaškodí. Tipujem to prvé. Nestresuj, tá bude už len priberať.
Boze tieto bmi tabulky...
Kazdy clovek ma inu telesnu konstrukciu, kazdy vyzera inak s tou istou vahou a vyskou.
Mne sa tiez viac pacia baby krv a mlieko, hlavne prsia, ked tym priberu na objeme. A aj suska je taka maksia, lepsie sa do nej picha.
A lekari uz davno neuznavaju tu "idealnu vahu", pokial nejde o nejaku extremnu obezitu, tak to nema na cloveka ziadny vplyv, praveze naopak, ak je clovek so sebou spokojny, tak sa dozije viac ako niekto, kto ma stres a nahana sa za idealnou vahou!
Tak pri tejto výške by mala mať od 54 do 68 kg takže aspoň 7 kg kvôli zdraviu by schudnúť mala
Tak to jej neuskodi, ked da par kg dolu.. A myslim, ze ked chce a je odhodlana, nic s tym nespravis.