Priateľka chce chudnúť

Príspevok v téme: Priateľka chce chudnúť
prezyvka12345

Priateľka pribrala a teraz chce chudnúť, aby bola taká ako predtým. Ako ju presvedčiť aby nechudla? Mne sa takto páči viac a príliš tučná nie je, má trochu nadváhu - taká krv a mlieko. Už som skúšal všeličo ale stále si stojí za svojím. Viem že je to jej vec, ale predsa len... či nemáte nejaké tipy/skúsenosti :)

slobodnemaciatko

To je tvoj subjektivny nazor. Autor temy sa pytal uplne na nieco ine a asi ho velmi nezaujima, ci jeho priatelka vzrusuje teba, ale skor jeho :)

Singss

Ja len nechapem jednu vec... presne taketo typy žien ktoré maju nadvahu ktorú na nich vidno maju priatela...a dievča s normalnou postavou a proste upravena na tvari ,vlasy všetko si maju problém niekoho najst...divne a nikdy to nepochopim.

slobodnemaciatko

Ze do maksej susky sa dobre picha :))

Chval ju, ze je brutalne sexi, ked ma zenske krivky. Nie kazdeho musi vzrusovat sexovat s hrkotajucou kostrou, co nema ani poriadne kozy. Niekoho vzrusuje to a niekoho zas ono.

SofiaElla

Každá žena nech vyzerá tak, aby hlavne bola spokojná so sebou.
Mňa viac zaráža ten budúci čas - chce chudnúť (čiže nechudne a nič zatiaľ neschudla), buď len kecá, lebo potrebuje tvoje uistenie, že je stále sexi (aj keď je tučná), alebo ju to fakt trápi a sama sebe sa nepáči a na leto pár kíl zhodiť nezaškodí. Tipujem to prvé. Nestresuj, tá bude už len priberať.

Kresako

Boze tieto bmi tabulky...
Kazdy clovek ma inu telesnu konstrukciu, kazdy vyzera inak s tou istou vahou a vyskou.
Mne sa tiez viac pacia baby krv a mlieko, hlavne prsia, ked tym priberu na objeme. A aj suska je taka maksia, lepsie sa do nej picha.
A lekari uz davno neuznavaju tu "idealnu vahu", pokial nejde o nejaku extremnu obezitu, tak to nema na cloveka ziadny vplyv, praveze naopak, ak je clovek so sebou spokojny, tak sa dozije viac ako niekto, kto ma stres a nahana sa za idealnou vahou!

Najčítanejšie články