dobry den.
Chcel by som počuť váš nazor a nejaký návrh riešenia mojho problemu.
Už to že tu pisem je pre mna dalsím zlomom pretože si stále viac uvedomujem ež to nie je dobre.
Zijem v domácnosti s mobilným workoholikom.
Co to znamená? Peklo, citové, fyzické aj emočné
Manželka si popri práci svojho času zarabala vdaka mobilnej aplikácii.
Zo začiatku to boli drobne peniaze 50, 100 eur, časom sa to začalo zlepšovať.
Kym sme spolu žili bez dietata, nejak som to nerieišil. BOli sme mladší a mal som viac záujmov ako slobodný mlady muž.
Casom sa nam narodila dcera a prestahovali sme sa do domu po rodičoch.
Vtedy sa moj živo zmenil.
Manželka na materskej svoj business rozbehla vo vyssích obratkach čo si vyžaduje x hodin na mobile denne.
Predstavte si situaciu.
Rano skoro vstanete, trepete sa do prace 40 minut autom.
Pridete poobede z prace a namiesto oddychu vás čaka vaše male zlate dieta, čo je v poriadku.
V poriadku však nie je to že maželke vtedy skončil jej vychovny den.
S malou som ja, hram sa snou, postaram sa o jedlo, pomožem jej pri toalete, venujem sa jej, nie vždy na 100% ale hlavne je to že ju vnímam.
Manželka vtedy prepne do modu nahanania penazi cez mobil.
Takto fungujeme do večera kym ide mala spať.
Mala zaspí a z gaučoveho mobil zombieho sa z manželky stane postelový mobil zombie.
Ano zarobí, ano popri materskej aj 500 a viac eur.
Ano kupili sme za to novsie auto, boli sme v Dubai, ale pre mna toto nema hodnotu.
Ja nechcem materialne veci, ja potrebujem komunikáciu a davat peniaze do potrebnejsích veci ako je do bývania.
Manželka argumentuje starym autom, tým že nechce skončiť ako rodičia že nikdy nikde neboli ale u mna toto nehraje rolu.
Nespyýta sa ma ako bolo v praci, nespýta sa ma aka bola cesta nič.
Ako náhle riešim niečo okolo domu stale to vybavujem ja, ako náhle riesime vážnejsie veci, vždy je podraždena plna negativizmu a skonči to len hádaním bud o peniazoch alebo rodine.
Ja zarobím dobre, vyžijeme, splacam hypoteku na rekonstrukciu domu, roky platím vsetky výdavky okolo domu a domácnosti a všetko čo vyskočí od STK, cez rozne nedoplatky a proste vsetko okolo toho.
Niekedy už neviem.
X krat ssom jej vravel že takto žiť nechcem, že je ponorená cele večere v mobile že to takto nie je dobre.
Potrebujem komunkovať, žiť s niekym, reišiť hluposti ako okopanie paradajok, relaxovať, riesit veci s rozumom a dohodou, kompromisom a nie s hadkami.
Už som jej dohovaral v dobrom, v zlom, s uražkami, hadkami, vselijako nijako to nepomohlo. URazi sa na 2,3 hodiny a na druhy den sme v starom kotoloci.
Treba si zarobiť, poplatiť splatky, zarobiť si na dovolenku, ale proste ta aplikacia vyžaduje hodiny hladania veci ktore nasledne otočite a to je ten problem. Cim ste v tom dlhsie tzým vačší rozhlad mate a tým viac vas to pohlcuje aj ked zarabate pekne.
Neviem, Hadam sa niečo zmení ked pojde po lete do prace.
Asi potrebuje socializaciu po materskej .
Mala Mimka pojde do skolky a uvidíme.
Neviem ako dalej, nechcem žiť takto cele roky aj napriek tomu že splatíme hypoteku, že kupime auto, že pojdeme do Pariža. Su to pre mna nepodstatne veci.
Nevažim si ani veci ktoré mi kupila, pretože pre mna su to len materialy ktore ma staly časti mojej duše.