Funguje to?

Príspevok v téme: Funguje to?
neskusenaeste

Chceme sa milovat s priatelom ale on aj ja to chceme bez ochrany teda kondomu lebo on chce citit mna vnutri a ja jeho. A antiku neberiem a nechcem brat. Nehcem ani ziadne telieska a pesare, naplaste a pod. Chcem cisty sex telo na telo, precitit jeden druheho v sebe, nechceme ani prerusovanu suloz. Chcem sa milovat s nim dokonca avychutnat si jeden druheho v objati.
Ak budem mat cirka 20 den cyklu v case suloze tak by som uz v podstate otehotniet nemala ci myslite ze je tam rizoko?
Viem kedy mam vlhke dni, vtedy zo mna tecie ten sekret a je to v podstate asi ovulacia ze? Takze budem mat uz po nej a vlhke dni nebudu tak by som otehotniet nemala vsak?
Rada si precitam vase nazory a skusenosti.
Prosim nech sa zbytocne nevyjadruju ludia ktori mi tu chcu davat nejake krestanske nazory na predmanzelsky zivot a podobne. Chcem rozumne rady a nazory, vecnu diskusiu
Dakujem

Antikakaka

Zuzulik: tak to mi je jasne, ze VZDY sa moze nieco stat, nehovorim, ze nie. Ale ja uz to beriem tak, ze sme spolu uz nejakych tych par rokov a aj keby sa volaco stalo, asi by to nebola az taka tragedia, ak chcu dvaja spolu zostat.

lukco85

MOJA MILA TAK VY BY STE SA PODLA TYCHTO TVOJICH MYSLIENKOVYCH POCHODOV DO NIECOHO TAKEHO AKO JE SEX TEDA VOBEC PUSTAT NEMALI

Zuzulik8

Antikakaka prerusovana suloz tiez nie je 100%na ochrana, niektori muzi maju spermie uz v predejakulacnej tekutine. Mam kamosku co mala s priatelom 9 rokov prerusovanu suloz a neotehotnela, potom ked sa zacali snazit podarilo sa to na prvy sup. A potom kolegyna sa tiez takto chranila a po dvoch rokoch ked sa s nim uz chcela rozist lebo sa k nej nechoval pekne zrazu bola tehotna. A to si pritom on dal vzdy pozor, bolo to len z tej predejakulacnej tekutiny. Takze u niekoho to moze fungovat, u niekoho nie, ale to riziko tam proste je.

Antikakaka

Neskusena: no myslim si, ze vsetky prezervativy by mali splnat urcitu normu a teda neroztrhnut sa i ked tie najlacnejsie som nemala nikdy odvahu kupovat. Ja som ako prve mala skusenost so znackou durex a tie asi pozna kazdy a su asi aj najznamejsie len su trosku drahsie. Ale uz dlhu dobu som zvyknuta kupovat iba znacku Primeros, konkretne v ruzovej krabicke a s vonou ruzi :P o tu vonu mi nejak nejde ale mam ich rada a su aj tenke, takze je to s nimi prijemnejsie, je na ne spolah a nie su take drahe. A su dostupne aj v lekarni myslim, tak by mali byt spolahlive...

neskusenaeste

Dobre teda tak sme sa dohodli ze pojdeme s kondomom ..co uz.
Dala som mu precitat vase nazory lebo chcel vidiet ako sa veci maju.
A otazka je, aky kondom(znacka) je najspolahlivejsia ze sa neroztrhne - nepraskne ..?

Antikakaka

Otehotniet mozes vzdy, preto ja partnerovi nedovolim ani pocas menzesu aj ked sa na to pytal ale vzdy sa moze daco stat lebo spermie v zenskom tele dokazu prezit aj par dni a dovtedy ti moze zasa stihnut dozriet vajicko a bum, je to tam. Inak zo zaciatku sme pouzivali vylucne iba kondomy a nikdy bez ale az po case cca rok, sme skusili bez s prerusovanou sulozou, najprv som bola z toho taka neista a nervozna a v "strehu", ze som mu hovorila, ze ak nema istotu, ze to vydrzi, nech si radsej da kondom, ze mi to za to nestoji aby to bolo az "na hrane". No ale po case sme sa tak perfektne zosynchronizovali, ze priatel to dokaze perfektne kontrolovat a vydrzat a teda dokazem ho ukontrolovat aj ja a uz vieme kedy, co, ako a dokazeme vnimat takto jeden druheho. A teda naplno mu doverujem a jedna velmi dolezita vec, bez ktorej to nejde, je KOMUNIKACIA! A nie len, ze on ti povie "neboj, dam si pozor" a ty "ok, verim ti" a budes drzat ako hluchy dvere. Tu plati pravidlo, ze ak sa bojis o tom komunikovat, tak by si sa mala bat aj sexovat a teda "kto sa boji, nech nechodi do lesa".

Ale aj tak by som ti na zaciatok odporucila zo vsetkych tych moznosti vyskusat pesar, poinformovat sa, pesar prekryva len krcok maternice takze sa budete veselo "citit" navzajom. Opytaj sa gynekologa.

stava_sa

youtu.be

Otehotnieť môžeš vždy, keď otehotnieť máš. Poznám páry, v ktorých žena podľa gynekológa mala nízku šancu otehotnieť, nedávali si pozor, dnes už má 2 deti. Ďalšia otehotnela počas menštruácie. Dcéra jednej bývalej kolegyne nemohla otehotnieť 20 rokov a po 40-ke otehotnela. Jedna bývalá suseda otehotnela pri užívaní antikoncepcie, mala dokonca 3 rôzne druhy a zakaždým tabletky zlyhali.

Najhoršie však je zostať tehotná s niekým, kto pri tebe nebude stáť, nedajbože niečo horšie. Mysli na to, že je to tvoje telo a teba sa to bude týkať viac než partnera.

Cloo2

Preboha hlavne sa nespoliehajte na veci ktoré nemáte overené. Nikto ti nevypočíta presnú šancu, máš to 50 na 50 a neviem či sa ti oplatí riskovať a byť potom v strese mesiac či ti príde menštruácia.
Ak sa tak strašne chcete cítiť najspoľahlivejšiu máš tú antikoncepciu, ius,... bohužiaľ buď sa zmieriš s tým že budeš niečo brať alebo sa cítiť nebudete :D alebo riskuj stresy a tehotenstvo ak ti to tak strašne stojí za to