Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Funguje to?

Príspevok v téme: Funguje to?
neskusenaeste

Chceme sa milovat s priatelom ale on aj ja to chceme bez ochrany teda kondomu lebo on chce citit mna vnutri a ja jeho. A antiku neberiem a nechcem brat. Nehcem ani ziadne telieska a pesare, naplaste a pod. Chcem cisty sex telo na telo, precitit jeden druheho v sebe, nechceme ani prerusovanu suloz. Chcem sa milovat s nim dokonca avychutnat si jeden druheho v objati.
Ak budem mat cirka 20 den cyklu v case suloze tak by som uz v podstate otehotniet nemala ci myslite ze je tam rizoko?
Viem kedy mam vlhke dni, vtedy zo mna tecie ten sekret a je to v podstate asi ovulacia ze? Takze budem mat uz po nej a vlhke dni nebudu tak by som otehotniet nemala vsak?
Rada si precitam vase nazory a skusenosti.
Prosim nech sa zbytocne nevyjadruju ludia ktori mi tu chcu davat nejake krestanske nazory na predmanzelsky zivot a podobne. Chcem rozumne rady a nazory, vecnu diskusiu
Dakujem

neskusenaeste

A mam otazku, som bola na opke pred dvtroma rokmi s vajecnikmi. Mala som tam nejaky zapal a vytvoril sa mi vrajj vypotok v podobe cyst. Po opke kontrolnej mi zistili ze mam zrastene vajecniky s maternicou najma vajickovody a mozem mat problem s otehotnenim. Takze rozmyslam ze ak by som sa nato spoliehala aka je sanca?

neskusenaeste

Ono takto, viem o mimoriadnej ovulacii ze pri silnom nahlom vzruseni moze nastat, tiez som o tom citala.
Kastrovat a sterilizovat ..on by nesuhlasil a ja zatial neviem kedze som mlada ci chcem mat deti vobec alebo nie.
Pharmatex? Citala som o nom ale on narusi tym ze je to akoby gel celkovo pohodlie zo sexu, roztecie sa to a priatel ma nebude citit ani ja jeho a kedze sa viem pri dost vzrusit uz len ked sme robili peting a prstoval ma tak uz len tym som bola doat zatecena a nie to este nejaky gel tam davat.

vyskusaj

pharmatex - globule alebo krem, ale globule su lepsie. kupis v lekarni, zavedies cca 5 min pred stykom. ale dobre citaj navod, nesmies pouzit mydlo.

swistica

Si si ista, ze si vybrala spravnu kategoriu - vztahy? Lebo toto nema so vztahmi nic spolocne. Nabuduce kategoria - sexuologia. Tam toho najdes dokonca i viac, len sa to nastastie nezobrazuje na hlavnej stranke.

ahjajjaj

pri silnom vzrušení môže nastať mimoriadna ovulácia a tak môžeš otehotnieť, aj keď by si inak nemala plodný deň.